Musk szembemegy a saját platformjával, bevédte a TikTokot

2024. április 20. 07:57

A techguru a saját üzleti érdekeivel ellentétes álláspontot fogalmazott meg.

2024. április 20. 07:57
TikTok

Fotó: NurPhoto via AFP

Mint arról beszámoltunk, Elon Musk azt tervezi, hogy kér „egy kis díjat” az új felhasználóktól az X-en (korábbi Twitter) való interakcióért. A techguru ezzel a húzással szeretne megszabadulni a botoktól, az automatizált fiókoktól.

Ezt is ajánljuk a témában

Zajlik a háttérben a csata a digitális óriásplatformok között, Musk most mégis kendőzetlenül őszinte, ám saját üzleti érdekeivel ellentétes álláspontot fogalmazott meg a konkurenciával szemben.

Véleményem szerint nem kellene betiltani az Egyesült Államokban a TikTokot, még akkor sem, ha egy ilyen tiltás előnyös lenne az X-platform számára. Ez ellentétes lenne a szólás- és véleményszabadsággal. Nem ez az, amit Amerika képvisel”

– írta Musk a közösségi oldalán.

Mutatjuk az említett bejegyzést:

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­A­ ­d­­ö­­g­ö­­­s­­­ ­l­á­­­n­­y­­o­k­­ ­v­­á­­r­­­n­a­­­k­­ ­­r­­­á­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
nemecsek-3
2024. április 20. 12:40
Ha azt hiszitek, hogy nagyon baro ez a wok szókatyvasz amikor idiótán értelmetlen szóösszetételeket böfögtök ide és a korosztályotok amúgy sem tündöklő magyar nyelvhasználatát egyben kultúráját tovább bunkósítjátok akkor figyelmetekbe ajánlanám, hogy lehet találni olyan mai korra ifjúságra rezonáló de e-mellett a magyar nyelv értékeit fenntartó és művelő nyelvhasználatot ami illeszkedik a magyarok páratlan nyelvi kultúrájához, de amit előadtok az netto taplóság, nyílván a múveltségi szintetek tükörképe
panka45
2024. április 20. 09:42
Bevédte? Ja, meg bekezdte, belengette, betámadta.... Idióták!!
zolka50-52
2024. április 20. 09:15
"Bevédte"??? Nagyon menőnek hiszitek magatokat, pattanásos linernyák suttyók. Aki nem tiszteli az anyanyelvét, az a saját anyját viszi ki a kocsisorra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!