Mire jó a borkritika?

2011. szeptember 20. 10:47

A Demeter pincészet kerekasztal-beszélgetésén Bányai Gábor, Csernus Imre, Gerényi Gábor és Demeter Csaba vitatta meg nézeteit a borkritikáról.

2011. szeptember 20. 10:47

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kardosdoktor
2011. szeptember 20. 11:59
Van jó bor, meg van szar bor. Én olyan gyorsan el tudom dönteni, hogy nahát. A bornak alapvetően csak egy baja lehet tájegységtől, társaságtól társadalmi helyzettől, családi állapottól függetlenül vagy nem éppen függetlenül: 1. Szar. (kicsit, kissé, kevéskét, picinkét, nemjó, nemigazán, nemnagyon, ittammárjobbatis, nemakarlakmegsértenide, öntsdmárkiamikornemnézidejódehova, köszönömnagyonfinomazasszonynemérzijólmagátsajnosnekemkellvezetnidemondomritkafinom, mostjöttemráhogyolyangyógyszertszedekamirenemlehetinni aztakutyaúristenit) A jó bornak továbbá két baja akadhat: 1. Kevés van belűle. 2. Sok van belűle.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!