Még karácsony előtt jön Amy Winehouse lemeze

2011. november 02. 15:24

A karácsony előtt a boltokba kerülő posztumusz Amy Winehouse-albumon már ismert dalok kiadatlan verziói, illetve még nem ismert szerzemények kaptak helyet. A válogatáslemezen tizenkét dal fog szerepelni.

2011. november 02. 15:24

December 5-én jelenik meg a júliusban alkoholmérgezésben elhunyt Amy Winehouse posztumusz lemeze, amely a Lionesse: Hidden Treasures címet fogja viselni. Az albumon eddig ismeretlen szerzemények, illetve már ismert dalok eddig ismeretlen verziói és különféle feldolgozások szerepelnek majd.

A producerek az énekesnő halálát követően megjelenő lemez bejelentése után mindenkit megnyugtattak: nem fogják elárasztani a piacot posztumusz lemezekkel. A nemsokára megjelenő albumról Amy Winehouse családja is elismerő szavakkal nyilatkozott: „Ha a család nem érezte volna úgy, hogy ez a lemez megüti a Frank és a Back To Black színvonalát, akkor nem járult volna hozzá a megjelenéséhez.”

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!