Új dimenzióba helyezte a tokajit egy új borászat

2012. november 16. 10:27

A nap és a hold energiájával egyszerre telt meg a pillanat 2011. november 11-én, 11 óra 11 perckor, legalábbis egy új tokaji borászat, a Basicilus így hirdeti Eleven elnevezésű házasítását. A bor alapanyagát ezen a napon szüretelték 24-25 mustfokkal, végül egy 90 gramm maradékcukorral rendelkező illatos, édes csemegebor lett a végeredmény készítője szerint.

2012. november 16. 10:27

A Basilicus szőlőbirtok idén ősszel mutatkozott be először boraival a Tokaji Lösz Arcai kóstolón. Aki kicsit jobban figyel, már láthatta a Tarcal központjában zajló építkezést, ahol a Basilicus birtok- és borkultúraközpontot épít kupolával, pincével. A borászat információink szerint a 2011-es évből két dűlős tétellel jelentkezik: a Lapis- és a Mestervölgy-dűlő termése kerül palackba, valamint több házasítás is piacra kerül.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!