Itt van Tokaj és Wachau minden pontszáma

2013. április 22. 09:00

Hány pontot kapott a legrosszabban szerepelt bor? Mennyi volt a legmagasabb? Tényleg több pontot ér, ami drágább? Hogy szerepelt a Tokaj Kereskedőház? Tokaji vagy wachaui bor kapta a legtöbbet a Mandinertől? Íme minden válasz. Minden bor, minden pont, minden árcédula.

2013. április 22. 09:00

Harmincnyolc, felerészben tokaji, felerészben wachaui alapbort néztünk meg vakon egy szakmai kóstolón. A cél az volt, hogy kiderítsük: a wachaui vagy a tokaji borvidék áll-e jobban a 10 euró alatti kategóriában? Hogy mire jutottunk, olvassa el itt!

*

Velünk kóstolt Ripka Gergely, a Táncoló Medve blog és a Gault&Millau szerzője; Folkmann László, a Sexardicum borkereskedés tulajdonosa; Kobrizsa Ádám, a Bor-neked.hu boros közösségi oldal motorja; Gézárt Anna, a Fidelio.hu bloggere; Jenei Balázs, a Metszetek blog szerzője; Bánlaki D. Stella, a Mandiner-Player-Index szerzője és Petrány Máté, a Jalopnik európai szerkesztője. A kóstolt borok egy része saját beszerzés, a többit ezúton is köszönjük a Domäne Wachaunak, a Bortársaságnak, a Radovinnak, a Szent Tamás Pincészetnek, a Hétszőlőnek és a Tokaj Kereskedőháznak.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!