Támad a húsevő

2013. augusztus 02. 10:47

Három év kihagyás után jelentkezett új albummal a győri székhelyű Colombre Band.

2013. augusztus 02. 10:47
Láng Dávid

„Három év kihagyás után jelentkezett új albummal a győri székhelyű Colombre Band, akiket már több alkalommal is egyik kedvenc hazai formációmként mutattam be. Ráadásul az előzőhöz képest fontos változás, hogy a csapat immár teljes felállású rockzenekarként működik, miután a nagyjából másfél éve cajón-ról rendes dobra váltottak és basszusgitárossal is kiegészültek. A Húsevő névre keresztelt, tíz dalt tartalmazó korong ezúttal is a Gryllus Kiadó gondozásában jelenik meg és az alábbiakban hallgatható meg elsőként, Váray László frontember bevezetőjének és rövid kommentárjainak kíséretében.

»A zenekar jelenlegi felállása 2012 elejére állt össze Panker Gergő basszusgitáros csatlakozásával és ez évtől a műsorunk áthangszerelt, kicsit talán hagyományosabbnak tűnő, de részünkről minden hangszerelmünket felvonultató változatával koncertezünk. A lemez is ennek megfelelően szól, azzal a plusszal együtt, hogy az akusztikus vonal nagyon erős maradt, sőt a gitárokon és a mandolinon túl a banjo és a dobró gitár is beépült a dalokba. A felvételek 2012 szeptember és 2013 március között készültek Ikrényben, a Panker család ruhásszekrényében (Narnia) és a hálószobában, Győrben az Illyés Gyula úti garázssoron, illetve Deák Gabiéknál a nagyobbik-, és Laciéknál az udvarra néző szobában. A dobsávokat pedig a győri Hangrafik Műhelyben rögzítettük.«”

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!