Borflashmob: ingyenbor az Erzsébet téren

2014. szeptember 22. 15:36

Ha csütörtök este az Erzsébet téren járna, feltétlen vigyen magával poharat: Nyulasi Gábrielék borflashmobján öt hazai pincészet várja kóstolnivalóval a tudatos borfogyasztás mellett demonstrálókat.

2014. szeptember 22. 15:36

„Villámcsődület, ahová megint várunk minden kedves borrajongót! Aki szereti a magyar bort, annak ott a helye újra az Erzsébet téren! Tehát gyertek el minél többen! Gyere pohárral, de ha nincs épp nálad, akkor adunk! A rendezvényünkre ellátogatókat borkóstolóval, közös koccintással, a tudatos borfogyasztás alapelveinek ismertetésével várjuk. Öt magyar borászat vár öt különböző borvidékről” — kaptuk a felhívást Nyulasi Gábrieltől, az Ihatóbb Magyarországért Egyesület elnökétől mailben.

A borflashmob szeptember 25-én, csütörtökön este hat órakor lesz az Erzsébet téri szökőkútnál, ahol öt pincészet borait lehet kóstolni, ezzel is kiállva a magyar bor ügye, a borfogyasztás élvezete mellett. Hoz borokat a rátkai Angyal borászat, a tolnai Fabro Pince, a kunsági Kult Pince, a szekszárdi Pastor Pince és a dél-balatoni Podmaniczky Pincészet. Lesz zene is, a Borra-való együttes énekesnője, Almár Judit gondoskodik a jó hangulatról, a rendezvénnyel az új lemeze megjelenését is támogatják.

Az első borflashmobot tavaly tavasszal tartották, akkor egy borfesztivált promózott vele Nyulasi Gábriel. A most csütörtöki lesz a második ilyen összejövetel.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!