Ronn Wiegand: Világszínvonalúak a Tokaj Kereskedőház új édesborai

2015. április 13. 09:31

A Tokaj Kereskedőház megújult borászati stílusú borait mutatta be Ronn Wiegand a Tokaj Grand mesterkurzusán. A borszakértő szerint a száraz borok frissek és új stílust képviselnek, az édes borok pedig egyenesen világszínvonalúak.

2015. április 13. 09:31

A Tokaj Grand 2015 – Nagy Tokaji Kóstoló rendezvényen a Tokaj Kereskedőház 2014-es évjáratú borairól és újhullámos hordóminta aszúiról egy mesterkurzus keretében Ronn Wiegand tartott előadást, aki a világon elsőként szerezte meg mind a Master of Wine, mind a Master Sommelier címet. A tapasztalt sommelier szerint a száraz borok frissek és az állami tulajdonú borászat új stílusát képviselik, a száraz Cuvée ízvilága pedig olyan összetett, hogy akár tíz percen át lehet beszélni róla és elemezni, az édes boraik - különösen a 2013-as aszúk - pedig világszínvonalúak.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!