Pénteken volt a Balaton Napja

2015. június 07. 14:31

Napsütés, fürdőruha, vízimentők, fröccs, fagyi és persze drónvideó – ez majdnem minden, ami egy tökéletes balatoni strandoláshoz kell.

2015. június 07. 14:31

 Első alkalommal tartottak a Balatont körülölelő strandszezonnyitót tíz település részvételével, strandpiknikkel, gasztronómiai bemutatókkal pénteken. Az eseményt a Balaton Kör szervezte. 

Kardos Gábor, a szervezet elnöke elmondta, a szervezők közös »Balaton-ünnepnek« szánják a Balaton Napját, melyen vidám külsőségek között megkezdődik a strandszezon. Idén a megnyitót Alsóörs, Ábrahámhegy, Badacsony, Balatonboglár, Balatongyörök, Balatonmária, Balatonudvari, illetve Fövenyes, Szárszó és Tihany strandjain tartották. A központi rendezvény a badacsonyi strandon volt, ahol a vízimentők „avatásával” indul a szezon. Az életmentőket Miss Balaton és udvarhölgyei csobbantották a vízbe, szimbolikusan megnyitva a balatoni nyarat.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!