A tokaji Breitenbach Pincészetbe fektetett be George Pataki

2015. szeptember 16. 15:21

A 2007-ben Kiss János által alapított, tíz hektáron gazdálkodó bodrogkisfaludi Breitenbach Pincészetbe fektetett be George Pataki, New York állam volt republikánus kormányzója, aki idén az amerikai elnökjelöltségért is elindult.

2015. szeptember 16. 15:21

Dán Károly, Sylvia Hemingway és Dr. Ernő Holló a három tulajdonostársa George E. Patakinak, New York állam volt kormányzójának, írja a Turizmus Online nyomán a Hegyalja.info. A magyar gyökerekkel rendelkező amerikai befektetői kör 2013-ban szállt be a pincészetbe, az új korszak 2013-as évjáratú borai, egy furmint, egy hárslevelű és egy narancsbor idén mutatkoztak be a budavári borfesztiválon.

A pince birtokközpontja Bodrogkisfaludon van, a tervek szerint 2016-ra elkészül az egykori XIX. századi Schell kúria felújítása, itt kap majd végleges helyet a Breitenbach Tokaj pincészet, később pedig éttermet és apartmanokat alakítanak majd ki a tulajdonosok.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!