Tuningolt Skodával csapatják a Totalcar felújított posztapokaliptikus képregényében

2015. október 15. 11:19

Az idén 15 éves Totalcar kiadta az immár öt éve megjelent Café Postnuclear című képregény felújított verzióját, amit Szűcs Gyula írt és Budai Dénes rajzolt. Az országút harcosa és a Kádár-korszak találkozása egy sosemvolt poszt-apokaliptikus jövőben – írja a kívül-belül megújult műről az alkotó.

2015. október 15. 11:19

Megújult a magyar Mad Max: a Totalcar tizenötödik és a Café Postnuclear című képregény ötödik szültetésnapján kivül-belül megújult verzióban adják ki a Szűcs Gyula és Budai Dénes alkotását – adta hírül az Index. „Budai Dénes szinte minden oldalt újrarajzolt, és a korábbi, Sin Cityt idéző, búskomor monologizálás is ki lett cserélve Ford Fairlane-es beszólogatásokra” – áll az ajánlóban.

Az egyszerre remake-ként és folytatásként is működő Café Postnuclear 72 oldalon, keménytáblás verzióban jelenik meg.  A tuningskodás, Orion-pólós főhős nem egyedül küzd: egy fekete macskával, egy álmodozó sztriptíztáncosnővel, egy szürkemarhán lovagló, harcias amazonnal és két Commodore 64-mániás neo-barbárral együtt száll szembe a gonosszal.

A kiadvány 3480 forintba kerül, de a vasárnapi Képregénybörzén már 3100 forintért is meg lehet kapni, aki pedig addig sem bírná ki, a szombati Parkoló Parádén is megveheti.

Ilyen a borító:

És itt egy részlet, amit az Indexről nyúltunk, mert muszáj volt:

(Fotó: Budai Dénes / totalcar.hu)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anonymtalan
2015. október 15. 20:43
Bírom ezek a poszt apokaliptikus világokat, ahol üzem anyag, cigi, pia, csúcs technologia és fodrász változatlanúl dögivel akad.
abraxas
2015. október 15. 19:56
Úgy lényegesen könnyebb keresni, ha az ember tudja a címet! :-) Egyébként örök hála!
atila68
2015. október 15. 16:47
Bakta Rider
abraxas
2015. október 15. 14:19
Volt egy hasonló Knigth Rider paródia. Kit egy 120-as Skoda volt, és az volt a sztori, hogy üldözték a targoncatolvajokat. Ha valaki tudja hol lehet elérni, ne tartsa magában, dobjon már el linket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!