Megbarátkoztam a józan koncertre járással: Száraz November, 19. nap

2016. november 20. 11:18

A probléma nyitja csak annyi ugyanis, hogy jó koncertekre kell menni. És itt nem feltétlenül szuperigényes komolyzenei vagy jazz-nyünnyögésre gondolok.

2016. november 20. 11:18
Trinks Náci

Szombaton egész délután rituálisan kávéztam. Közben eszembe jutott az a barátom, aki a Száraz Novemberemre annyival reagált: „Jaja, én ilyet januárban szoktam és kávéval.” Beleborzongtam még a gondolatba is. A hónap elején azt hittem, hogy ha valamire jobban rá vagyok csavarodva az alkoholnál (bár azóta kiderült, hogy arról egész könnyen le lehet jönni), az a koffein. Mondjuk október 31-én még én sem sejtettem, hogy száraz novemberezni fogok, így az sem kizárt, hogy szilveszter este hirtelen felindulásból megfogadok majd egy koffeinmentes januárt...

Egyelőre viszont a hiányzó söröket is plusz kávékkal pótolom, így estére a koffeintől felspannolva kedvem támadt kimozdulni. Első utam az alkoholmentes erdingeres expat-kocsmába vezetett, ahol nem csak, hogy bukott száraz novemberezőkkel találkoztam, hanem a pár napja még rajtam röhögő pultosok is biztosítottak a támogatásukról. Majdnem elérzékenyültem ettől a kedvességtől, és megígértem, hogy december elsején feltétlenül náluk fogok berúgni.

Aztán valami koncert után néztem, nem akartam ugyanis belenyugodni szerdai élményembe, miszerint józanul a koncertre járás nem az igazi. És milyen jól tettem! A probléma nyitja csak annyi ugyanis, hogy koncertekre kell menni. És itt nem feltétlenül szuperigényes komolyzenei vagy jazz-nyünnyögésre gondolok. Meglepetésemre ugyanis a józanság egy idő után annyira részegít, hogy kólázva is nagyon jót röhögtem és remekül elszórakoztam örökzöld és/vagy épp aktuális slágerek etnorappelős áthangszerelésén is. Ilyeneken például.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2017. január 14. 14:06
"komolyzenei vagy jazz-nyünnyögés" Bunkó vagy!
yanoo
2016. december 09. 21:33
:)) Most szombaton akartam kimenni Zlinbe a Winter Masters-ra, ahol Overkill, Rage, British Lion, Saxon és gamma Ray volt csak egy tízesért, de nem találtam társakat, egyedül meg nem volt kedvem kimenni.Nem baj, ma megyek a Roots bemutatóra a Cavalera tesókra!
lantose70
2016. november 28. 11:18
Még sokáig tart ez a nyáladzó egotrip? Különben ki ez a faszi és mennyivel támogatja a Mandinert?
lantose70
2016. november 28. 11:18
Örülök, hogy egyetértesz. Ami pedig az érdektelen büfögéseket illeti, azzok a liberálkomcsi szubhumán prolik száján jöttek ki, miután megcsinálták anyádat egy vidéki talponálló pottyantós budijában, megnyitva előtted az élet lehetőségét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!