Mintha egy kicsi New York lennénk Budapesten

2022. március 06. 11:22

A Publicis Groupe cseh, lengyel és magyar kompetenciaközpontjait egyesítő Le Pont beindulásával Budapest felkerült a nemzetközi reklámtérképre, ami rengeteg új lehetőséget jelent számunkra –mondta az Üzletemnek Sásdi Helga, a Publicis Groupe Hungary CEO-ja, a Le Pont társvezetője.

2022. március 06. 11:22
null
Sásdi Helga digitális szakértő, szakmájának egyik legelismertebb vezetője, aki több mint 20 éves vállalati és ügynökségi tapasztalattal rendelkezik számos iparágban, beleértve az FMCG, a fogyasztói egészségügy vagy épp a telekommunikációs szektort. Regionális és globális vezetőként olyan ügyfelekkel dolgozott együtt, mint a GSK, a Novartis, a Nokia, a Deutsche Telekom, a Bacardi és a P&G.

Az elmúlt öt évben fő célja az ügynökségek és ügyfeleik hagyományos munkamódszereinek megváltoztatása volt, annak érdekében, hogy olyan agilis és hibrid csapatok alakulhassanak ki, ahol a startup kultúra és módszertan elemeit használva a két oldalról érkező szaktudás egyesül. 2017 novemberében a Saatchi & Saatchi Magyarország Brand Leader pozíciójából csatlakozott a Publicis Groupe-hoz. 2018-as előléptetése óta a Publicis Groupe Hungary CEO-ja, 2021-tól a cseh, lengyel és magyar kompetenciaközpontokat egyesítő Le Pont társvezetője. Következzen az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz sorozatának 387. interjúja!

Mit tart karrierje eddigi csúcsának?

Amire a leginkább büszke vagyok, hogy 2021-ben, a Covid-járvány ellenére 150 új emberrel tudtuk bővíteni a csapatunkat. Folyamatosan növekszünk és fejlődünk, mégis az a legfontosabb, hogy a nálunk dolgozó 270 kollégának stabilitást és új lehetőségeket tudunk biztosítani. Ráadásul a Publicis Groupe cseh, lengyel és magyar kompetenciaközpontjait egyesítő Le Pont beindulásával Budapest felkerült a nemzetközi reklámtérképre is, ami rengeteg új lehetőséget jelent számunkra.

Milyen távra tervez?

Két éves etapokban szoktam tervezni, most már ezt tartom előre belátható időszaknak. Régebben mindig öt éves tervekben gondolkodtam, de a Covid azt is megmutatta, hogy a legfontosabb érték és erősség, ha a lehető leggyorsabban tudunk adaptálódni.

Mi szerepel a szakmai bakancslistáján?

Egy mérhető utánpótlásképzés megvalósítása és hogy a projektjeinkkel és munkáinkkal tényleges változásokat tudjunk elérni az adott területeken. Emellett nekem mindig is az volt a fontos, hogy a velem együtt dolgozó embereket támogassam önmaguk megvalósításában és a következő szintre való tovább lépésben.

Kitől tanulta eddig a legtöbbet?

Egy amerikai mentoromtól, akinek két nagyon egyszerű állítása volt: az első, hogy mindig legyek kíváncsi és kérdezzek, ha valamit nem értek, a második, hogy mindig mondjam el, mit szeretnék és mik a céljaim.

Mivel motiválja a kollégáit?

Nekik is azt próbálom átadni, amit én is tanultam, hogy

folyamatosan kérdezzenek és nyugodtan álljanak elő új gondolatokkal. Így lehet teret adni az ötleteknek,

és így tudjuk megvalósítani az alulról jövő kezdeményezéseket. Szerintem az is motiváló, ahogyan mi Budapesten működünk a Publicis Groupe Hungary-vel. Mintha egy kicsi New York lennénk: miénk a város legmenőbb irodája, ahol a 21 országból érkező 270 kollégával dolgozunk a legnagyobb nemzetközi ügyfelekkel.

Melyik szakmában próbálná ki magát szívesen?

Egy kollégám, Dezső inspirációja miatt szívesen lennék asztalos. Nagyon motivál, hogy kétkezi munkával a nulláról meg lehet csinálni a saját bútoromat, egy ténylegesen funkcionáló fizikai tárgyat.

A teljes interjú az Üzletem.hu hírportálon olvasható.
 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujujuj
2023. január 04. 07:30
Egy kicsi new york budapesten. Felfordul a gyomrom a gondolattól. Mintha egy kicsi darab fos került volna egy csupor tejbe.
DonCiccio
2023. január 04. 07:30
Nekem nem egy örömhír amiről ez a nő beszélt
DonCiccio
2023. január 04. 07:30
Abból hogy nem akarja a kommentelő hogy Budapest a ,,drogos négerek" és az ,,üzletelő zsidók" városa legyen áruld már el hogy jön ki az, hogy ő meg automatikusan bármilyen formában is Oroszországra akarna hasonlítani ??? Agyrém
Helluska
2023. január 04. 07:30
Inkább Oroszországra akarsz hasonlítani?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!