Az eredményeimen túl is szeretnék maradandót alkotni! – exkluzív videóinterjú olimpiai ezüstérmes vitorlázónkkal, Berecz Zsomborral

2021. augusztus 04. 19:17

Berecz Zsombor történelmi olimpiai ezüstérmet szerzett a vitorlázók finndingi hajóosztályában a tokiói olimpián. Egy nappal minden idők legeredményesebb magyar olimpiai szereplését követően exkluzív videóinterjúban mesélt a Mandinernek arról, hogy szeretne még sporteredményein túl is maradandót alkotni életében.

2021. augusztus 04. 19:17
null
Csisztu Zsuzsa
Csisztu Zsuzsa

Az olimpiától búcsúzó finndingi hajóosztályban ezüstérmet szerzett Berecz Zsombor számára az utolsó versenyen egy pillanatra felcsillant a remény, hogy a végső győzelmet is megszerezheti, de vitorlázónk egyetlen pillanatig sem csalódott, sőt, úgy örül az olimpián elért ezüstérmének, mintha aranyból lenne. A pályafutását a magyar vitorlázás eddigi legjobb eredményét elérve, történelmi sikerrel záró magyar olimpikon örül neki, ha sikere a vitorlázás felé fordítja a fiatalok figyelmét, és tevékenyen szeretne hozzájárulni a következő magyar vitorlás-generáció nem csak versenyzővé, de jó emberré neveléséhez. 

Íme a vele készült beszélgetés, amit még tokiói tartózkodása alatt rögzítettünk:

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olvaso9
2021. augusztus 05. 17:41
Köszönet az interjúért. Amikor (volt) sportoló beszélget sportolóval, különösen is hiteles. Ebben az ezüstéremben (és futamgyőzelemben) az is különleges, hogy olyan ország sportolója nyerte meg, amelynek tengere sincs, márpedig itt a tengeri szélhez kell edződni... Amióta Zsombort ismerem (12 éve), sokat változott s igazán megérett erre az éremre és arra a feladatra, amit felvállal...
balbako_
2021. augusztus 05. 17:41
Remek ember, biztosan sokra viszi majd a civil életében is!
FREE LMBTQ
2021. augusztus 05. 17:41
Gratulálunk!
renoman
2021. augusztus 05. 17:41
Gratulálok, fantasztikus siker!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!