Szoboszlai futotta a legtöbbet a Liverpoolban

2023. szeptember 29. 16:30

Jócskán kiemelkedik a magyar csapatkapitány.

2023. szeptember 29. 16:30
Wolverhampton Wanderers v Liverpool FC - Premier League

A Liverpool-játékosok között eddig Szoboszlai Dominik futotta a legtöbbet az angol labdarúgó-bajnokságban.

A PFF elemző cég Twitter-oldalának bejegyzése szerint a magyar válogatott csapatkapitánya a Premier League eddigi mérkőzésein 70,7 kilométert „zakatolt”, 

 

ezzel kiemelkedik a liverpooli együttesből, 

 

mivel a lista második helyén Andrew Robertson áll 62,5 kilométerrel, míg a harmadik Mohamed Szalah 59,7 kilométerrel.

Szoboszlai a nyáron az RB Leipzigtől szerződött a Liverpoolhoz, amelyben rögtön alapemberré vált, a bajnokságban mindegyik találkozón kezdőként lépett pályára és le sem cserélték. Az Aston Villa ellen már betalált a Premier League-ben, szerda este pedig a Ligakupában is: a Leicester City ellen megnyert összecsapáson szerzett bombagólt.

(MTI)

Nyitókép: SOCCER-ENGLAND-WOL-LIV/REPORT

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2023. október 01. 11:40
Nagyon nagyot fejlődött ez a srác. És a lehetőségek tárháza mind-mind ott áll előtte. Hiszen még csak 22 éves..., de a focija már olyan, mint egy kiforrott 30 évesé.
Mandiner444hu
2023. szeptember 29. 18:32
Dominik kevesebb térdelés több futás. Hajrá!
pragmatika
2023. szeptember 29. 17:11
Most már tényleg kezdem elhinni, hogy Szoboszlaiból tényleg nagy sztár lesz. Nagyobb karriert építhet, mint Gera. (Pedig őt is nagyra tartottam) . Azért nagy dolog ez, mert mi, lássuk be az utóbbi 50-60 évben a futball hátsó udvarához tartoztunk. Talán lassan azért felfejlődünk. (Cél a Horvát szint elérése lenne.) Szoboszlai karrierje talán ismét népszerűvé teheti a focit a gyerekek körében, és talán többen kedvet kapnak.
kikicsoda
2023. szeptember 29. 17:00
OK ... ez rendeben ...de azért a foci az nem futóverseny ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!