Nem vicc: így skandálták a románok a Ria-Ria-Hungáriát! (VIDEÓ)

2023. november 09. 16:35

A magyarok harmadikok lettek, a románok pedig aranyérmesek. Mégis zengett a Ria-Ria-Hungária – mégpedig román torkokból.

2023. november 09. 16:35
null

Magyarország legyőzte Azerbajdzsánt a minifoci világbajnokság bronzmérkőzésén. Ez után, a bronzérem átadója során, román torkokból zengett a „Ria-Ria-Hungária” a lelátón.

Mint ahogy azt a Krónika Online-on írták, „a két válogatott a torna idején ugyanabban a szállodában volt elszállásolva, a román győzelmet hozó finálét követően pedig a hotel személyzete és a magyarok sorfalat állva megtapsolták az aranyérmeseket, gratulálva nekik a világbajnoki címhez, majd pedig a két csapat együtt ünnepelt. És ez még nem minden. Amikor a dobogó harmadik fokán végzett magyar játékosok átvették a bronzérmet, a stadionban nagyobb létszámban jelen lévő román közönség elkezdte skandálni, hogy »Ria, Ria Hungária«.”

Kapcsolódó vélemény

Rostás Szabolcs

Krónika Online

Idézőjel

Ilyesmi eddig teljesen szürreálisnak tűnt, sci-fibe illő jelenetnek számított, erre tessék, mégis megtörténik.

Nyitókép: Képmetszet / Facebook

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anegy_
2023. november 09. 19:13
Sportolók, sportrajongók. Van remény, (?) legalább a békés egymás mellett élésre, teljesítmény elismerésre.
véna
2023. november 09. 18:34
aztán megtalálták a románság eredetét bizonyító feliratot
flesh ripper
2023. november 09. 16:55
Mindjárt zokogok!
sozlib_abschaum
2023. november 09. 16:37
Megint átáltak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!