A Fradi edzője inkább nem mond semmit a paksi vereség után, nehogy eltiltsák (VIDEÓ)

2023. december 12. 17:47

Nem kockáztatott a szerb mester.

2023. december 12. 17:47

Meglehetősen nagy port kavart vasárnap a labdarúgó NB I 16. fordulójának zárómeccse, a Paks–Ferencváros rangadó 3–2-es végeredményével ugyanis eldőlt, hogy az atomvárosiak telelhetnek a bajnokság élén.

Óriási védelmi baki, ferencvárosi kiállítás, vitatható büntető és öt gól, látványos csata kerekedett a meccsből, amelynek egyes részleteiről Dejan Sztankovics, a vendégek mestere nem szeretett volna nyilatkozni.

Ezt is ajánljuk a témában

„Magukra bízom, hogy értékeljék a játékosokat és engem. Ugyan három pontot elbuktunk Pakson, de a bajnokságot nem, ez egy maraton.

A sárga lapról és a kiállításról nem szeretnék semmit sem mondani. Nem akarok a játékvezetőről beszélni, mert ha megtenném, akkor 5-6 meccsre eltiltanának”

– fogalmazott a szerb vezetőedző.

A paksiak az egész ősz során nem kaptak ki hazai pályán, mindössze egyetlen döntetlen csúfít bele a makulátlan mérlegükbe, míg a Fradi ezzel a vereséggel is a legtöbb pontot gyűjtötte idegenben – holtversenyben a Puskás Akadémiával. A két együttes augusztus végén teniszeredményt produkált, a fővárosiak 6–1-re nyertek. Akkor már az első félidőben eldőlt a meccs: a Máté Csaba által edzett Fradi a szünetig hatot vágott Bognár György együttesének!

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szedap-2
2023. december 12. 19:05
...inkább nem mond semmit... Szerintem elég lenne annyi, hogy "gratulálok az ellenfélnek, jobbak voltak".
Steppenwolf
2023. december 12. 18:45
Máté Csaba nem volt jó, nekik “magasabb polcról” kellett edző. Hát itt a magas polc, lehet megint újrataervezni.
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2023. december 12. 18:40
szegény fradika az egész világ ellene van a bírók az ellenfél se magának rúgja a gólokat így kibaszott nehéz
bölcsuhú
2023. december 12. 18:37
bocsi, valamennyi FTC vereség. (mind a négy) ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!