Ezt mondják Szoboszlairól új csapattársai

2023. július 11. 14:46

Elismerően beszélt a magyar válogatott csapatkapitányáról a Liverpool klasszisa. Szoboszlai számíthat a társak segítségére a beilleszkedésben.

2023. július 11. 14:46
Szoboszlai Dominik az FC Liverpool labdarúgója a klub stábjának videójában

A Liverpool játékosai számára véget ért a vakáció. A többieket követve kedden válogatottjaikban szereplő labdarúgók – köztük Szoboszlai Dominik – is megkezdik az edzéseket Jürgen Klopp vezetésével. A felkészülés előtt a klub brazil középpályása, Fabinho nyilatkozott a Liverpool kommunikációs csapatának, és a beszélgetésben a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya is szóba került. 

Szoboszlai Dominik orvosi vizsgálaton a Liverpool csapatánál
Szoboszlai Dominik kedden edzésbe áll Liverpoolban
Forrás: YouTube

Fabinho ellenfélként megtapasztalta mennyire jó Szoboszlai

A brazil játékos elmondta, nagyon örül, hogy a Szoboszlai Dominik és az argentin világbajnok Alexis Mac Allister is a Liverpoolt erősíti. „Az elmúlt öt-hat szezonban három középpályást is elveszítettünk, akik nagyon fontosak voltak számunkra. Épp ezért nagyon jó, hogy sikerült pár remek játékost igazolni, mert nagy szüksége lesz rájuk a klubnak. A játékunk intenzitása olyan, hogy nem is három-négy, hanem inkább hat középpályás kellene e posztokra, szóval nagyon j, hogy az új játékosokat a csapatban tudhatjuk” – fogalmazott a brazil játékos.

Játszottunk már ellenük, tudjuk, milyen jók!

Örülünk, hogy a csapatunkban tudhatjuk őket – mondta Szoboszlairól és Mac Allisterről Fabinho, hozzátéve, hogy személy szerint is segíteni fog a két új csapattársnak a beilleszkedésben, és reméli, mielőbb beletanulnak a Liverpool játékába. szintén nagy segítség lehet számukra a Liverpool harmadik számú kapusa, a 36 éves spanyol Adrián San Miguel del Castillo, aki a Liverpool honlapjának arról beszélt, hogy mindenben segíteni fog az újaknak. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. július 12. 02:52
Jó látni, hogy olyan csapatban focizik, aminek a címerének az LMBTQ+ zászlóját választották háttérnek. 😂😂😂
Paenumbra
2023. július 11. 19:08
Szimpatikus csapat ez a Liverpool, UK viszonylatban https://youtu.be/gJgden9YjFg
Zolotarjov
2023. július 11. 17:51
Na ugye..
Takagi
2023. július 11. 16:32
Domi a király!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!