Csak következetesen!

2012. november 22. 13:59

Jobbszélről minden nettó 90-es IQ-val rendelkező kretén roppant szolidáris a palesztinokkal.

2012. november 22. 13:59
Ágoston Dániel
Dani vagyok
„Arról a kétségbeejtő idiotizmusról azonban nem lehet nem komolyan beszélni, amit közbeszéd szintjén művelnek a hazai értelemben vett jobb és baloldalon.

Balról a legtöbbje roppant szolidáris Izraellel, mondván, hogy annak minden joga megvan az önvédelemhez, hiszen a Közel-Kelet egyetlen, ámde annál szeplőtelenebb demokráciájaként egymaga hánykolódik az arab tenger tajtékzó habjain. Nem érdekes, hogy egyébként tíz éve építik a palesztinok köré a Kínai nagy fal kibővítését, hiszen azt csakis maguknak köszönhetik a palesztinok, elvégre folyamatosan lövik Izraelt. Ugyanezek a sápadt lelkűek egyébként minden év november 9-én elélveznek a gyönyörtől, ha a Berlini fal lebontásáról hallanak, de epét hányva vagdossák össze magukat a fájdalomtól, ha a szlovákiai Osztrópatakon vagy Gálszécsin a cigánytelep és a helyi község közé felhúzott kétméteres falról olvasnak, amit azután építettek fel a helyiek, hogy az ottani cigányok permanensen szétlopták a falut és terrorizálták a helyi iskolát. Ilyetén fel nem merül bennük, hogy amit támogatnak, amivel szolidárisak, pontosan az a szélsőjobboldali sovinizmus, ami ellen egyébként nem győznek úton-útfélen tüntetni és tiltakozni, s ami hetven éve odáig vezetett, hogy Európában bezárták a gettók kapuit és megnyitották a lágereket. Ha pedig ezen logika mentén valaki felveti, hogy a Gázai övezet momentán a világ legnagyobb szabadtéri börtöne, olyan, mint amilyenbe egyébként a zsidókat is zárták, hát legalábbis megkövezik érte.

Jobbszélről pedig minden nettó 90-es IQ-val rendelkező kretén roppant szolidáris a palesztinokkal. Persze nem azért, mert egyébként érdekli őket a sorsuk, a jogaik, vagy úgy általában a helyzetük, elvégre potenciális bevándorlók, akik nagy mennyiségben károsak a keresztény Európa szellemiségére, így inkább csak zsidóznak egy izmosat a kocsmában a palesztinok apropóján - ha épp nem politikai tőkét faragnak a hírekből.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
klikk
2012. november 23. 09:30
"Jobbszélről pedig minden nettó 90-es IQ-val rendelkező kretén roppant szolidáris a palesztinokkal. Persze nem azért, mert egyébként érdekli őket a sorsuk, a jogaik, vagy úgy általában a helyzetük.." Szerintem a szolidaritás azzal magyarázható, hogy a magyarok sajnos nagyon is tudnak azonosulni a palesztinokkal, miután kettejükön kívül senkit nem fenyeget az a veszély, hogy a zsidók elveszik a hazájukat. Több évtizedes sompolygással, zsarolással, történelmi tények gyártásával, mellőzésével és ferdítésével, a kultúrájuk megcsúfolásával, erőszakos nyomulásukkal egyszerűen elveszik az őslakosok életterét és szemtelen, agresszív fellépésüket a rendészettel védetik meg. Úgy, hogy nem a 90-es IQ-val rendelkezőket kell leszólni, hanem az agresszorokat és azt a médiát, amelyik kiszolgálja ezt. Persze lehet ezt úgy felfogni, hogy ez az érdekük, de akkor is az objektív és széleskörű tájékoztatás a feladatuk, nem a bűnnek és bűnösnek a kimentése, takargatása. És nem abból kell kiindulni, hogy a zsidók nem tudnak igazán senkivel együttérezni, ergo más se tud, hanem abból, hogy a magyar nép - hangsúlyozom, a magyar nép - sosem az igazi agresszor mellé állt.
nyugalmazott tanár
2012. november 23. 07:38
"Jobbszélről minden nettó 90-es IQ-val rendelkező kretén roppant szolidáris a palesztinokkal." De hiszen ez éppen ellenkezőleg igaz, a baloldal szélén elhelyezkedő kommunisták, nemzeti szocialisták szolidarizálnak velük. Már történelmi hagyományuk szerint is... Hányszor üdvözítette a Népszabadság a palesztín elvtársait? Golda Meir volt maga az ördög.
Fakutya tizedes
2012. november 22. 23:04
Mintha Ágoston Dánielt is láttam volna már palesztin kendőben.
Fakutya tizedes
2012. november 22. 22:59
A szélbal is Palesztinázik. Sőt, a baloldal szivesen rejtegetett arab tenoristákat is. Izraellel csak a gengszterváltáskor vették fel a nagyköveti szintű kapcsolatot, a pufakjás-áramszedős csúzliszájú segedelmével.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!