Sorszámot húzott?

2013. november 12. 12:51

Nehezen vehető komolyan az a díj, ahol a jelölteket ugyan elvileg sok-sok szavazat alapján választják ki, a végén mégis ugyanaz a lista, mint egy évvel korábban.

2013. november 12. 12:51
Burai László
Hozamkorlát

„Nehezen vehető komolyan az a lista, amin ötödik alkalommal szerepel egy igazi fantomborászat. A Gál pince első jelölésekor szinte teljesen láthatatlan volt, de azóta sem lett meghatározó a magyar borászatok között. Viszont most már legalább a boraikat megtaláljuk a boltokban, tisztes iparosmunka mindegyik, belekötni nem lehet.

De tényleg ezt kell díjazni? Nem az előremutató, minden körülmények között a legmagasabb minőségre törekvő borászatokat? Ha minden marad a jelenlegi rendszerben, akkor előbb-utóbb a fogyasztók szemében is teljesen elértéktelenedik az Év Bortermelője cím, aminek korábbi nyertesei között megtaláljuk Szepsy Istvánt, Gál Tibort, Takler Ferencet vagy Kamocsay Ákost. Ők megkérdőjelezhetetlenek még több évvel a cím elnyerése után is. Én nagyon sajnálnám...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!