A Pécsi Borozó 2014-ben

2013. december 07. 14:06

Mindennek meg kell újulnia, mindennek meg van a saját élettartama. A Pécsi Borozó továbbra is működik, csak kicsit más formában.

2013. december 07. 14:06
Győrffy Zoltán
Pécsi Borozó

„A Pécsi Borozó 2014 januárjától átalakul. Köszönjük a bizalmat, amelyet az elmúlt hat évben kaptunk, akár azoktól, akikről szólunk, akár azoktól, akiknek szólunk. Az utolsó év összefogása sok tekintetben bátorítást adott, elsősorban arra, hogy hosszú távra gondolkodva alakítsuk át a Pécsi Borozót. Tavaly ilyenkor, év vége tájt a megszűnés fenyegetett, de tucatnyi borász és néhány hegyközség támogatásával egy újabb évet rá tudtunk húzni. Pont annyit, amennyi ahhoz kellett, hogy egy 2.0 verziót megálmodjunk. Mindennek meg kell újulnia, mindennek meg van a saját élettartama.

Semmi sem működik azonos formában túl sokáig, viszont ha időben váltunk, akkor újabb lendületet kapva akár bővülhetünk is. Mi ezt tűztünk ki célul. A Pécsi Borozó ma sem csupán egy magazin, hiszen weboldal, borversenyek, kóstolók, borkurzusok, kiadványok, sok rendezvény és sok akció kapcsolódik ehhez a gyűjtőnévhez, ami valójában mi mindannyian vagyunk, készítők, riportalanyok, olvasók.

Átgondolva a lehetőségeinket, tanulva az elmúlt hat évben szerzett tapasztalatokból módosítunk: a cél azonos marad, az eszközök változnak. Az alapítók közül többen már nem folytatják, vagy legalábbis nem olyan mértékben, mint eddig. Bízom benne, hogy álmaik, céljaik megvalósulnak és ehhez őszintén sok sikert kívánok. Ugyanakkor új munkatársaink is vannak, lelkesek és érdeklődők, a folytatás lehetősége adott.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kulalak
2013. december 08. 02:29
Bízzunk benne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!