Operettnyilas férgek

2014. január 21. 19:55

Támogatom a jobbikos csürhe elképzelését a kémiai kasztrálások és a kivégzések ügyében. Amennyiben saját magukon hajtják azokat végre.

2014. január 21. 19:55
Dániel Péter
Facebook

Támogatom a jobbikos csürhe elképzelését a kémiai kasztrálások és a kivégzések ügyében. Amennyiben saját magukon hajtják azokat végre. Amúgy szerintem ez szimpla idegenrendészeti kérdés, hiszen az operettnyilas férgek idegen testet képeznek az emberi fajhoz képest. Egyébként pedig a neonáci kurva anyját szakály sándornak. Remélem, hogy finoman fogalmaztam.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Apafi
2014. január 23. 09:03
Aki megnézi a Facebook oldalát ennek a szerencsétlennek, láthatja, hogy naponta több Magyarországot mocskoló beírást is elereszt. Munkája nincs, egész nap ráér mocskolódni. Bartus Énekes László ikertestvére.
Apafi
2014. január 23. 08:59
Na, ezt a debil, retardált, orbitális idiótát muszáj itt idézni? Mondjuk jót mulatni, viccnek elég jó lehetne, ha nem lenne ilyen siralmas és szánalmas az ürge.
fiandre
2014. január 22. 11:58
Ezek szerint csak a kommenteket lehet cenzúrázni???
kispufi
2014. január 22. 10:26
mandis szerkik, kérem, legyen elérhető az "x" jel bizonyos "szerzők" esetében is, akiktől szemléztek. trollkodásra csak trollkodással lehet felelni, de hát az ember alapvetően kíváncsi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!