Első söröm

2014. január 13. 13:35

Valaki fogyókúrázni kezd az újévben, valaki kondizni, valaki közös listákat rak össze, másvalaki pedig sört kezd főzni.

2014. január 13. 13:35
palack
Palack újratölt

„Cseppet sötétebb lett mint vártam, alighanem az opálossága miatt, hiszen szűretlenül miért is lenne tükrös szobahőmérsékleten erjesztve? De azért alapvetően tiszta, piszkos habja pedig gyönyörű és tartós. Intenzíven citrusos, virágos illata nem volt meglepetés, ezért tettem bele bőven amarillo és cascade komlókat. Mögötte kis kekszes, karamellás malátásság – mennyivel könnyebb így írni egy sörről, hogy pontosan tudom, mi van benne. A korty nem túl testes, rendesen szénsavas, íze száraz: finoman malátás és frissen citrusos egyszerre. A gyanútlan kóstoló itt éppen azt hihetné, egy kedves, könnyed ivósörrel van dolga, ám tévedne, mert ekkor ellentmondást nem tűrően átveszi a hatalmat magnum, a könyörtelen keserűkomló. Annyira durva, hogy muszáj leöblíteni még egy korttyal.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kulalak
2014. január 31. 15:56
Gratula! Szép fényes bödönjeid vannak:) Nekem is olyan olasz műanyag üvegszárítóm van (szürke-piros), gyárthatnánk itthon is, olyan egyszerű. Csak várj míg eljutsza stout-ig:) Még egyszer, gratula, oszd meg sokakkal!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!