Szavazz, vagy meghalsz! – 2014 az új 2010

2014. április 03. 19:42

A releváns kérdések most is úgy hangzanak, hogy 1; lesz-e a Fidesznek kétharmada, 2; a Jobbik beelőzi-e a baloldalt, 3; bejut-e a parlamentbe az LMP.

2014. április 03. 19:42
Ágoston Dániel
Jobbegyenes

Az egész kóceráj annyira 2010, hogy még 2010-ben sem volt ennyire 2010. A releváns kérdések ugyanis most is úgy hangzanak, hogy 1; lesz-e a Fidesznek kétharmada, 2; a Jobbik beelőzi-e a baloldalt, 3; bejut-e a parlamentbe az LMP. 

Namost ez az egyik. A másik nyomós érv pedig az örökké fennálló dilemma, miszerint ha nem szavazok, négy évig tényleg kiírom magam a közéletből, amit egyébként mélyen megértek azok esetében, akik képesek megtartani ezt a fajta aszkézist. A nem szavazás ugyanis nem szavazás, nem pedig hallgatólagos támogatása az elnyomó, rezsináci, fasisztabolsevik kormánynak, vagy a bilderbergista baloldalnak, ellenben aki így dönt, annak tényleg kuss van négy évig. Ebben egyébként rengeteg vicces lehetőség is rejtőzik, hiszen a szavazóborítékokba becsempészhetünk például egy-egy szaftos pornóképet, jókedvre derítve ezzel az egész nap adminisztráló szavazóbiztosokat és szavazatszámlálókat, vagy akár rajzolhatunk a szavazólapra mindenféle malacságot is.

Reálisan nézve azonban tényleg hagyhatunk magunknak 25 percet erre az egész cécóra, pláne, hogy egyébként kiváló apropóként szolgálhat egy vasárnapi bekarmolásra, ahol nyugodtan lehet szidni a kormányt, anyázni az ellenzéket, nácizni a Jobbikot és zsidózni az LMP-t. Aztán, hogy még nagyobb legyen a buli, estére össze is lehet ezen verekedni. Hétfőn már úgyis tök mindegy lesz, mindenki megy vissza dolgozni, megnézi az esti híreket a tévében, hogy ki nyert, akár a Való Világ legszebb éveiben, felbont egy sört, enni ad a gyereknek, és így tovább.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
basatu
2014. április 04. 09:02
A választások legnagyobb vesztese a KÜLHONI és az ide ÁTTELEPÜLT MAGYAROK lesznek,akárki nyeri a választásokat,ugyan is a honi magyarság nem bocsátja meg nekik hogy beleszóltak a mi dolgunkba! Tessék megnézni a németeket ők is megvetik a keleti németeket akik miatt megzuhant az életszínvonaluk!
basatu
2014. április 04. 08:38
A fidesznyiknek nem lesz 2/3-da sőt lehetséges hogy koalícióra kényszerül a Jobbikkal,a MSZP 2. lesz,a JOBBIK beéri az MSZP-t.AZ LMP -nél mozog a léc,lehetséges hogy be sem jutnak a parlamentbe, hisz mindenki tudja hogy az LMP az SZDSZ maradéka! MEGISMÉTELT VÁLASZTÁS LESZ?MERT AZ UNIÓ NEM ENGEDI A FIDESZNYIKET ÖSSZEBÚTOROZNI A JOBBIKKAL!
kjkj945
2014. április 04. 07:56
És ?? Meghalt a cselszövő, nem dúl a rút viszály, országunk élni fog, mert Orbán nagyon sirály! Hűségnek győzedelmét halljad, nagyvilág! Meghalt a cselszövő, nem dúl a rút viszály.
S0ma
2014. április 03. 22:41
Nem mindegy neked? Haverok, fanta, buli!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!