Szebb jövőt, földönkívüliek!

2015. április 17. 15:31

Szaniszló elmondja azt is, hogy a Kárpát-medencét lankadatlanul támadják a rejtélyes „erők”, nemsokára tehát itt a pusztulás, a leszámolás ideje. Ez a jövőképe a kormány belső ellenzékének?

2015. április 17. 15:31
Balavány György
Balavány György
hvg.hu

Ez a jövőképe a kormány belső ellenzékének?

Szaniszló számos alkalommal kifejtette, hogy a földönkívüliek –  akik elhozhatnák boldogság és a béke aranykorát –  a világgal már csak a magyarokon keresztül hajlandók kommunikálni, ezt viszont rendre, és elképesztően furmányos eszközökkel, megakadályozzák a zsidók.  Na most, az ilyen kifejtéseknek kétféle nyilvánossága van. Az egyik hangosan ünnepli, a másik harsányan röhög rajta. Szerintem egyik sem helyes.

Beteg embereken nincsen semmi ünnepelni- vagy röhögnivaló.  Egyértelmű ugyanis, hogy Szaniszló Ferenc, akár a másik ünnepelt/gúnyolt celeb, Pataky Attila a paranoid pszichózis klasszikus téveszmés tüneteit produkálja. Ezeket az embertársainkat nem mutogatni kéne, mint valami cirkuszi látványosságot, és természetesen nem is követni – besegítve a felemelkedő szélsőjobboldalnak –, hanem segíteni rajtuk. Ez lenne a XXI. századi megoldás. Nem gúny és megvetés, de nem is kitüntetett figyelem járna nekik, hanem szakszerű orvosi kezelés.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2015. április 18. 10:40
balavány! A fasorban sem vagy - Szaniszlóhoz képest.
Wazze
2015. április 18. 10:15
Nektek pedig börtön, hazaáruló gecik...
Wendriner
2015. április 18. 07:54
Szaniszló kontra Balavány, vakok a színekről.
Nemzeti Mutyikos
2015. április 17. 23:17
orosz misit ki ne hagyjatok az eélmebeteg nemzethyek gyhulekezetebol! :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!