Borflashmob 2015 – A harmadik a Koccintás nevében!

2015. június 24. 18:01

Egyre többen, egyre jobb magyar borokat fognak fognak fogyasztani!

2015. június 24. 18:01
Nyulasi Gábriel
Ihatóbb Magyarországért

„Hirtelen jött a szervezőmunka a harmadik Borflashmobnál, egy darabig toporogtak is az események. Ám aztán felgyorsultak, az időjárás, bár a naptár május végét mutatta, inkább zordabb márciusra vette a figurát. Az esemény a célját elérte: felhívta a figyelmet a tudatos borfogyasztásra, illetve beharangozta a Koccintás 2015 keretében megrendezésre kerülő Magyar bor és Pezsgő napját!

Ezúttal nemcsak támogatandó, beharangozandó eseményt váltottunk, (az első két akció az Erzsébet téren volt) hanem helyszínt is. Első körben a Vajdahunyad vára előtti térséget szemeltük, majd több szempontot figyelembe véve döntöttünk az utolsó pillanatban, hogy bent a várfalak védelmében gyűlünk össze a közös ünneplésre. Külön öröm volt számunkra, hogy igen rangos, magas szintű állami delegáció is megjelent az eseményen. Nem teljesen véletlenül, hiszen a közelben pont a várfalak között a Borflashmob előtt zajlott a Magyar bor és Pezsgő napjának sajtótájékoztatója.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!