Köszönjük a sok támogatást!

2015. december 26. 09:26

Nagyon köszönjük Nektek a számtalan pozitív visszajelzést az év során, minden rendezvényen és látogatáskor azt tapasztaltuk, hogy a Béla bácsi visszavonulása okozta döbbenetet részetekről csak támogató szavak követték.

2015. december 26. 09:26
Dölle Ákos - Emmert György - Riesz Gábor
Facebook

„Nagyon boldog karácsonyt és boldog új évet kívánunk Nektek!

Számunkra különösen fontos év volt 2015. Alig több mint 12 hónapja, hogy végső pont került a megállapodásra köztünk és Béla bácsi között, mára pedig a pincénkben pihen az első évjárat, melynek aktív részesei voltunk. Mi úgy látjuk, hogy remekül sikerült:) Sok mindent megtanultunk a birtokról, de érezzük, hogy sok is van még előttünk.

Nagyon köszönjük Nektek a számtalan pozitív visszajelzést az év során, minden rendezvényen és látogatáskor azt tapasztaltuk, hogy a Béla bácsi visszavonulása okozta döbbenetet részetekről csak támogató szavak követték. Ez tényleg nagyon fontos Nekünk. Hasonló nyitottsággal fogadtak minket Somlón is, sok segítséget kaptunk a helyiektől, borászoktól és mindenkitől, akivel kapcsolatba kerültünk a Hegyen az év során. Helyismeret hiányában ez nagyon értékes volt számunkra.

Mindebből merítve, nagy tervekkel, ambícióval vágunk neki 2016-nak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2015. december 31. 20:38
Neked sok szép kis kerek pirula nyugtatót kívánok. Ha nem elég, idd le magad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!