Nyékládháza felkerült a magyar bortérképre

2016. január 26. 20:35

Borbély Roland, miután komoly tapasztalatot halmozott fel Kaliforniában, majd itthon a Pajzosnál és a Kovács Nimród pincészetnél, ma már teljes gőzzel a saját bükki pincéjére koncentrál.

2016. január 26. 20:35
Vörös Attila
Metropol

„Borbély Roland, miután komoly tapasztalatot halmozott fel Kaliforniában, majd itthon a Pajzosnál és a Kovács Nimród pincészetnél, ma már teljes gőzzel a saját bükki pincéjére koncentrál. S hogy mennyire itt volt ennek az ideje, azt a most kóstolt Nyékládháza is bizonyítja.

(...)

A korty eleje telt, és lédús gyümölcsökben gazdag, a korty vége pedig feszes, és frissebb karaktert mutat, zöldalmával és citrusokkal. Tartalmas és kellően rétegezett, jó ivású bor, melyből szívesen iszunk meg még egy pohárral. A gasztronómiában sokrétű lehet a szerepe: a harmónia épülhet a sokszínűségre, a savakra, de akár a struktúrára is. Szeretem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!