Mertem volna nem átvenni

2016. augusztus 25. 08:19

A rendszerváltoztatás előtti időben nem lehetett visszautasítani díjakat, mert azzal az ember kihívta volna maga ellene a sorsot: biztosan nem kaphatott volna semmilyen állást a rádiónál, televíziónál, vagy bármely újságnál sem.

2016. augusztus 25. 08:19
Stefka István
Stefka István
Pesti Srácok

Az MSZMP KB. Agitációs és Propaganda osztálya vezetőjének fia biztosan tisztában van azzal, hogy a rendszerváltoztatás előtti időben nem lehetett visszautasítani díjakat, mert azzal az ember kihívta volna maga ellene a sorsot: biztosan nem kaphatott volna semmilyen állást a rádiónál, televíziónál, vagy bármely újságnál sem.

Szakmai díjakat valóban kaptam a nyolcvanas években a vidéki és tényfeltáró riportjaimért, amelyek persze a lazuló rezsimben sem nagypolitikai tabutémákról, hanem társadalmi vitákról és helyi gondokról szólhattak. Alapítója voltam a Balaton Rádiónak és a még mai napig is műsoron lévő Napközben című rádióműsornak. És igen, valóban kaptam egy sajtódíjat a Belügyminisztériumtól is, a köztörvényes bűnözőkkel a Magyar Televízió számára készített interjúsorozatomért. Mertem volna nem átvenni.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Flagellator1974
2016. augusztus 26. 06:46
"Mertem volna nem átvenni." Szánalmas vagy, senkiházi helyezkedő.
cutcopy
2016. augusztus 25. 19:38
"nem lehetett visszautasítani díjakat, mert azzal az ember kihívta volna maga ellene a sorsot" Most viszont az antidemokráciát hirdető libsik háborítatlanul élhetnek eme demokratikus jogukkal is..
káli
2016. augusztus 25. 19:24
Nincs itt semmi látnivaló, csak egy takonygerincű fidesz seggnyaló, ennyi!!!
freesleep
2016. augusztus 25. 18:08
mindig a pénzosztó oldalon áll tiszta kényszerből a szegéyn
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!