Ahány ház, annyi kovászos uborka!

2016. szeptember 14. 08:10

Készül nagy kedvencem, a kovászos uborka! Van, aki kenyérrel vagy krumplival a tetején, más mustármaggal, tormával, kaporral rakja el. A lényeg, hogy jó hideg, roppanós és elég karakteres ízű legyen!

2016. szeptember 14. 08:10
Vona Gábor
Facebook

Ahány ház, annyi kovászos uborka!

Készül nagy kedvencem, a kovászos uborka! Van, aki kenyérrel vagy krumplival a tetején, más mustármaggal, tormával, kaporral rakja el. A lényeg, hogy jó hideg, roppanós és elég karakteres ízű legyen!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 201 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2016. szeptember 14. 18:31
Furcsánynak szutyos csirkéje, Vonának kovászos uborkája van. Egyik főzőcskéz, a másik savanyít, kovászol, ropogtat, stb. Hasznosabb, mintha a két eszelős politizál.
kukagyerek
2016. szeptember 14. 15:55
http://alfahir.hu/hatalmas_zavar_a_fideszben_vona_felszolalasa_miatt_lejaratokampany_indulhat_a_jobbik_elnoke_ellen
hátakkor
2016. szeptember 14. 15:20
Várható esetleg még léggitározás, DJ hakni, elalélő Duró Dóra karbakapása sajtájon? Lesz-e beszéd a bajtársakhoz? "Fantasztikus dolog politikát csinálni. Fantasztikus. Fantasztikus egy pártot vezetni. Az utolsó másfél évet azért tudtam én személy szerint csinálni, mert egy dolog ambicionált és egy dolog fűtött: visszaadni a Jobbiknak a hitét, hogy megcsinálhatja, hogy nyerhet. Hogy nem kell lehajtani a fejét ebben a kurva országban. Hogy nem kell beszarni Orbán Viktortól, meg a jobboldaltól és tanulja most már meg magát nem ő hozzájuk mérni, hanem a világhoz. Ez adta a hitet, hogy miért érdemes ezt csinálni. Nagy dolog volt. Imádtam. Életem legjobb része volt. Most az adja, hogy történelmet csinálok. Nem a történelemkönyveknek, arra szarok. Egyáltalán nem érdekel, hogy benne leszünk-e, én személy szerint. Egyáltalán nem érdekel. Csinálunk-e valami nagyot? Azt mondjuk-e, hogy: a rohadt életbe, jöttek páran, akik meg merték tenni és nem szarakodtak azon, hogy hogy a francban lesz majd az útiköltség elszámolásunk, b….a meg. Jöttek párak, akik nem szarakodtak azon, hogy a megyei önkormányzatban lesz-e majd helyük, vagy nem, hanem megértették, hogy másról szól ez a kurva ország. Hogy megértik azt, hogy azért érdemes politikusnak lenni itt a XXI. század elején, hogy csináljunk egy másik világot. Csak azért. Egzisztenciát lehet még találni sokat. Tudom, hogy nekem ezt könnyű mondani. Tudom. Ne vágjátok mindig a képembe. De csak azért érdemes. Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mint hogyha radikális nemzetiek lettünk volna.
Zod
2016. szeptember 14. 13:53
https://m.facebook.com/notes/gyurcs%C3%A1ny-ferenc/bolg%C3%A1r-t%C3%B6k%C3%B6s-rizs/217848338247636/ „Egy fej vöröshagymát olívaolajon megpárolok. Egy pohár rizst enyhén megpirítok rajta, majd felöntöm háromszor annyi vízzel. Egy kisebb tököt megtisztítok és kisebb darabokra vágom. Hozzáadom a rizshez, ráteszek sok kaprot, sót és frissen őrölt borsot és meglocsolom még egy kevés olajjal. Fedés nélkül 180 fokos sütőbe teszem és ötven percig párolom. Közben időnként megkeverem. Zseniális.”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!