Fej vagy írás? Így döntötte el Stumpf András, hogyan szavaz

2016. október 02. 08:58

Ugyanannyi érv szól a nemmel szavazás és az otthon maradás mellett, dönteni azonban mégiscsak kell. A fej az otthon maradást, az írás a nemmel való szavazást jelenti. Nézze meg, végül hogyan kell szavaznia Stumpf Andrásnak!

2016. október 02. 08:58

Mivel álláspontja szerint ugyanannyi érv szól az október 2-i uniós menekültkvótákról szóló népszavazáson való nemmel szavazás és az otthon maradás mellett, Stumpf András a döntést végül pénzfeldobással hozta meg. Ha a pénzérme írás oldala nyer, a Mandiner főmunkatársa megígérte, hogy fogja magát, feláll szerkesztőségi íróasztalától és elmegy nemmel szavazni, ha viszont a fej, nem megy el népszavazni a kvótákról, bővítve az otthon maradók táborát.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2016. október 03. 09:03
Teletalálat! Minő szellemes kijelentés! És milyen igaz!!Sikerült bizonyítanod, hogy munkahelyeden olyanokat is elfogadnak, akik tudnak ugyan írni-képesek a cikkeik végén szignót prezentálni-csak tartalma nincs.....Mint a középkori kódexmásolók! Képes volt leírni bár ,mit, amit elé tettek- de hogy mi volt azokban az írásokban, arról fogalma sem volt- mint neked András!Imádod az extremitást és te "szeretsz kilógni"bár honnan. De ilyen hülyeséget, hogy FEJ-VAGY ÍRÁS-csak egy idióta cselekszik-hiszen sorskérdésről van szó! Ergo megértettük!Nem kell kinyilatkoztatni!Van ugyan "írásod"- DE FEJED NINCS!
Vén Csataló
2016. október 03. 07:59
Na ez ám a minőségi értelmiségi megoldás... :( Gyermeteg.
Finale*
2016. október 02. 20:05
Ervenytelen lett a szavazas, remelem most boldog Andras ....
Bakafa
2016. október 02. 19:35
Eddig becsültelek valamennyire, de ezek után te is egy rohadt, liberális faszkalap vagy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!