Az én igazi bajom a migri-hisztivel és az azt körülvevő libbant agit-prop tevékenységgel

2017. augusztus 14. 10:00

Miközben a ballib oldal egy Mariana-árok méretű hazugságspirálban vergődve harsogja a – szerinte – tutit, aközben mindenki mást, aki vitába száll a baromságaikkal/hazugságaikkal, a szólásszabadság iránti hallatlan tolerancia jegyében lenáciz.

2017. augusztus 14. 10:00
Apáti Bence
Polgár Portál

„Miközben a ballib oldal egy Mariana-árok méretű hazugságspirálban vergődve harsogja a – szerinte – tutit, aközben mindenki mást, aki vitába száll a baromságaikkal/hazugságaikkal, a szólásszabadság iránti hallatlan tolerancia jegyében lenáciz, leagymosottaz, leembertelenez, legyűlöletkeltőz és mintegy mellékesen kiátkoz az emberiség szobatisztaságra szoktatott részéből. E sorok szerzője rengetegszer találkozott már azzal a majd minden – a zsohárzsuzsai bullshitet némi szkepszissel fogadó ember által ismert jelenséggel, – hogy mikor a szíriai egyetemi tanárok, magfizikusok és emberi jogi aktivisták, valamint a nők s gyermekek teljesen nyilvánvaló hiányára hívta fel liberális ismerősei figyelmét, akkor habzó szájakkal, ijesztően ökölbe szorult fejekkel és fülsiketítően csikorgó fogakkal találkozott. Ezen tünetegyüttesek néha Orbánozással, olimpiázással, – régebben lélegeztetőgépezéssel, ma »cétézéssel« – és a »hol marad az emberség« gyakori ismételgetésével súlyosbodtak.

Pedig a nyilvánvaló hazugságok megcáfolása még egyáltalán nem biztos, hogy a cáfoló rejtett náci hajlamára való bizonyítékok. Továbbmegyek. Biztos hogy nem azok. Még tovább megyek. Az, hogy nagyjából másfél éve a Zsohárok, Bedék, Paprikakingák és a sok megszámlálhatatlan un. NGO-k ezekkel a hazugságokkal kezdték megdolgozni az erre alkalmas, többségében – szerintem – jó szándékú civilt, az ami nagyon komoly kérdéseket vet fel. A jó szándékú civilt ez esetben azokra az emberekre használtam, akik valóban azok: nem megélhetésileg, hanem valós érzéstől vezérelve jártak Szegedre és a Keletibe a migránsokat megsegíteni. Persze a helyzet azóta pont úgy változott, mint amikor az élelmes ámde az igazmondással és az eredetvizsgával semminemű közösséget felvállalni nem akaró autónepper elad egyik barátunknak egy totálkárból feltámasztott roncsot, azonban az átvert cimboránk nemhogy nem hajlandó tudomást venni a pofátlan biznisz tényéről, de minél többször áll meg alatta a hamvaiból »újravarázsolt« gépezet, ő annál dacosabban dicséri a remek vételt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2017. augusztus 14. 14:09
Mondom az egyetlen ervet a jobboldalrol: sorosgyorgy. Te ezzel tudsz vitatkozni, kis fideszes palanta?
zakar zoltán béla
2017. augusztus 14. 13:14
Se több!
catalina9
2017. augusztus 14. 12:11
A jó szándékú civilt ez esetben azokra az emberekre használtam, akik valóban azok: nem megélhetésileg, hanem valós érzéstől vezérelve jártak Szegedre és a Keletibe a migránsokat megsegíteni...." Ezek nem jó szándékúak, hanem hasznos idióták, vagy szimplán felelőtlenek. Ezek miatt lenne kétharmada a libsiknek.
Onurisz
2017. augusztus 14. 12:04
Jó az írás és jónak tűnik a hasonlat is. Csakhogy aki becsapja magát, amikor átverik, az bizony súlyosan személyiségzavaros ember ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!