Nemzetemet két perc hírnévért

2017. november 01. 22:45

A kezdeményezés célja tehát ennyi és nem több: újra címlapra kerülni és megmutatni, Ön a kiskakas a baloldal szemétdombján.

2017. november 01. 22:45
Varga Márk
Varga Márk blogja

„Nemzetemet két perc hírnévért

Miniszterelnök úr, tudom, hogy ezt Ön sem gondolhatja komolyan. Két dolgot viszont komolyan gondol: egyrészt, hogy politikáját nem elvekre, hanem közvélemény kutatásokra akarja építeni. Olyan radikális állítást kíván tenni, ami a többségnek kedves. Másrészt tudja, hogy a kettős állampolgárság kérdése olyan érzelmi kérdés, aminek megpendítésével Ön újra a viták kereszttüzébe kerülhet, újra Önről beszélhet majd a média. A kezdeményezés célja tehát ennyi és nem több: újra címlapra kerülni és megmutatni, Ön a kiskakas a baloldal szemétdombján. 

Miniszterelnök úr, én ma az Együtt politikusaiként sem titkolom: 16 éves koromban azért kezdtem politizálni, mert egy szenvedélyes, tehetséges, európai politikust láttam az ország élén. Ha volt valaki, hát akkor én hittem Önben. Most, tizenhárom évvel később viszont azt kell mondom, a szavazati jog visszavételére meghirdetett kampánya elvtelen és romboló, árt mindannak, amit a DK szabadelvű, nyugatos programja zászlajára tűzött, árt minden demokratikus ellenzéki pártnak, árt a külhoni magyar közösségnek és így árt Magyarországnak is. 

Megéri az árokásás?

Ön is tudja és ki is jelentette, hogy a kezdeményezése nem járhat a választójogi törvény módosításával. Mi több, még népszavazással sem, hiszen a DK nem népszavazási kezdeményezésre gyűjt aláírásokat. Jogszabályi értelemben tehát – ha jól értem a DK honlapján is található információkat – nem történik semmi, a párt pusztán adatbázist épít, saját támogatói íveken gyűjt aláírásokat. Ön még az ígéretét is elveszi annak, hogy az Ön szerint égető fontosságú – szerintem álságos és félrevezető – kérdést demokratikus módon, népszavazás útján rendezzük. A kezdeményezés innentől kezdve valóban nem más, mint politikai hecc kampány, közjogi értelemben nonszensz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
westend
2017. november 02. 08:24
"16 éves koromban azért kezdtem politizálni, mert egy szenvedélyes, tehetséges, európai politikust láttam az ország élén." Már sihederként be lehettél lőve, ha ilyet láttál. A Fletó-korszakból én egy hazug, ótvar ifjúkommunistára emlékszem, aki megpuccsolta az elődjét és módszeresen tette tönkre az országot.
Devian
2017. november 02. 08:19
De Feri már akkor is a határontúliak ellen hergelt... hiteles vagy nagyon.
luga
2017. november 02. 07:19
Az is gyengeelméjű, akit bármilyen szinten is foglakoztat az, hogy mit, miért tesz a leszerepelt szánalmas ripacs.
kulakman
2017. november 02. 06:49
Adatgyűjtés ez csak jó nagy garral indít ,így aztán aki megadja az elérhetőségét azt a választáskor úrnazárásig fogják froclizni,hogy menjen a dögkútasokra szavazni , ennyi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!