Ki szárítja ki a hármas metrót?

2019. május 31. 09:08

A sok milliárd forintért felújított hármas metró máris beázik Újpesten.

2019. május 31. 09:08
Magyar Liberális Párt
MTI-OS

„A Liberálisok meglepetéssel és sajnálattal értesültek róla, hogy a frissen átadott, sok milliárd forintért felújított hármas metró máris beázik Újpesten. Szeretnék megtudni, hogy ki fogja kijavítani a hibát, és ki állja majd ennek a költségét? Szeretnénk tudni, hogy kötöttek-e garanciát ilyen típusú hibákra, vagy úgy járunk majd, mint a meghibásodott metrószerelvényekkel? Hogyan lehetséges az, hogy ilyen szarvashibát vétett a kivitelező? Mit tesz Tarlós István annak érdekében, hogy a többi állomáson ne történjen hasonló?

A klímaváltozás miatt fel kell készülnie a fővárosnak arra, hogy Budapesten egyre többször lesz extrém időjárás, ami olykor özönvízszerű esőzéssel jár. Bízunk benne, hogy a mérnök végzettségű Tarlós Istvánnak már csak októberig kell megküzdenie ezzel a problémával. Mert szemmel láthatóan nehezen boldogul vele. Arra kérjük Orbán főpolgármesterét, adjon magyarázatot a hibára, és mielőbb hárítsa el azt. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a metró utasai legalább az állomásokon ne ázzanak el!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2019. június 01. 03:36
te jó ég, úgy olvastam, hogy "Arra kérjük Orbán főpolgármestert" Háromszor nekifutottam, mire rájöttem, hogy van benne még plusz egy betű.
akiaki
2019. május 31. 22:00
ki száriccsa mán kija metrót, kérdi egy párt! vagy az egyik anyuka!
Pandaka pygmaea
2019. május 31. 20:13
Mondjuk tarthatnák ott a következő prájdot, kicsit előre hozva az eseményt. Az a sok meleg csak jó lehet valamire...
Esvány
2019. május 31. 14:15
Jó ötlet lett volna, ha a Liberális Párt aktivistái beállnak csatárláncba, adogatják a vödröket kézről-kézre.... Milyen szép címlapképek és szalagcímek születhettek volna: a liberálisok megmentik a 3-as metrót! Ja, hogy hárman sem vagytok a pártban? Akkor érthető, hogy csak pofázni tudtok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!