SZAVAZATSZÁMLÁLÓ DELEGÁLTKÉNT FELÜGYELEM A BORSODI IDŐKÖZI VÁLASZTÁS TISZTASÁGÁT

2020. október 09. 14:21

Mivel a tét hatalmas, és a párharc minden helyi felmérés szerint rettentő kiélezett, várhatóan a Fidesz a választás tisztességét sértő minden mocskos eszközt be fog vetni vasárnap.

2020. október 09. 14:21
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„SZAVAZATSZÁMLÁLÓ DELEGÁLTKÉNT FELÜGYELEM A BORSODI IDŐKÖZI VÁLASZTÁS TISZTASÁGÁT

Most vasárnap sorsfordító időközi parlamenti választás lesz a Borsod 06-os egyéni választókerületben (Szerencs és Tiszaújváros, valamint környékük). A nyáron egy tragédia folytán megüresedett fideszes parlamenti helyért óriási a küzdelem, hiszen enélkül Orbán Viktornak saját erőből nincs meg a kétharmados többsége: a tét tehát az, hogy október 11-én le tudjuk-e bontani a kétharmadot! Ha sikerül nyernie a közös ellenzéki jelöltnek, Bíró Lászlónak, az új reményt és roppant erőt adhat mindnyájunknak a 2022-es korszakváltó parlamenti választásokhoz!

Mivel a tét hatalmas, és a párharc minden helyi felmérés szerint rettentő kiélezett, várhatóan a Fidesz a választás tisztességét sértő minden mocskos eszközt be fog vetni vasárnap, ezért szavazatszámláló delegáltnak jelentkeztem. A szavazatszámlálók azok a polgárok, akik tevékenységükkel a demokrácia alapját védik: tisztességes, átlátható és szabad választásokat biztosítanak.A 2447 lelkes Mezőzomboron tegnap letettem a zombori polgármester és a Helyi Választási Bizottság elnöke előtt többedmagammal az esküt, majd a Községházán részt vettem egy felkészítő képzésen, amit utólag is köszönök! Készen állok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ohel
2020. október 12. 13:39
Bandi! Mesélj! Mit láttál?
Coccothraustes
2020. október 10. 15:27
Segghülye Fegyőr számolni sem tud. Lopni, csalni, annál inkább. Elszámoltak már a lenyúlt 500 millió közpénzzel?
Tibesz26
2020. október 10. 13:59
laposra csépelnélek te rohadék fegyőr andrás mint a palacsintát dögöly meg a bandáddal együtt a pokolban
csak szerényen
2020. október 10. 13:47
Bocs, nem 39%-ot kapott a másik szavazókörben, hanem 29%-ot!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!