Miért hazudjuk magunknak, hogy most áruljuk el Afganisztánt?

2021. augusztus 17. 17:59

Már húsz éve folyamatosan eláruljuk az országot és tényleges szuverenitását.

2021. augusztus 17. 17:59
Kardos Gábor
Azonnali.hu

„Húsz éve folyamatosan eláruljuk az országot és tényleges szuverenitását azzal, hogy a magyar kormány jóváhagyásával a mi országunk is részt vett egy klasszikus imperialista háborúban, mégpedig a megszállók oldalán – ahogy egyébként korábban is tettük, 1979-től 1989-ig, akkor még a szovjet birodalmi érdekeket kiszolgálva.

Mintha a romlás szagára odagyűlt muslicák sokasága akadna fenn a világpókhálón, úgy jönnek tömegesen a reakciók arról, hogy most épp milyen csúful árulja el Amerika a szegény afgán népet. Pedig mindazok velük együtt árulják el az afgánokat már húsz éve, a beavatkozás kezdete óta, akik alapjában azonosulnak a megszállást legitimálni hivatott »demokratizációs« jelszavakkal.

Ahogy most helyi szövetségeseinket eláruljuk Amerika oldalán, abban láthatjuk legtökéletesebb cáfolatát annak a demokratizációs propagandának, amivel egy nettó birodalmi célokat szolgáló megszállást igazolt az amerikai adminisztráció Barack Obamától Joe Bidenig.

A magyar kormány által jóváhagyott magyar intervenciós részvétel tényét nem illene utólag kihazudni a történetből, úgyhogy hiába is próbálnánk elhatárolódni az amerikai »túlkapásoktól« mintha nekünk magyaroknak ehhez kollektíve semmi közünk nem lenne.

Mert nagyon is van.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bokros Birka
2021. augusztus 18. 07:55
Bidé bácsi a Csaló Joe megegyezett az Iszlámmal. Valószanűleg Obrájen barátja és párttársa iszlámista hívő kérésére!
Vakfolt
2021. augusztus 18. 06:55
"Már húsz éve folyamatosan eláruljuk az országot és tényleges szuverenitását" Na idefigyelj szarházi. Afganisztán nem a mi bizniszünk volt, jelképesen vettünk részt benne. Attól, hogy te utálod a magyarokat, az ilyen barom kijelentéseknek akkor sem lesz valóságtartalma, de tudom, hogy te nem is arra mész, te is zsöszícsárlihebdó vagy, még ha az égvilágon semmi közöd hozzá, ez ilyen jóemberkedő kéztördelés, tiéd a világ felelőssége. Remélem kaptál rá elég lájkot a többi kreténtől, és nagyon boldog vagy.
oskar
2021. augusztus 17. 21:38
Kardos! Az írás szerint nem kellett volna belépni a NATO-ba.
zakar zoltán béla
2021. augusztus 17. 21:26
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbborrrrrrrrrrrrÁSZ nem filozófus!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!