Sajtburesz, zsíros brúgó

2023. január 08. 15:11

Miért hisszük azt végtelen jóságunkban és türelmünkben, hogy ezeket nekünk mindenképpen el kell tűrnünk?

2023. január 08. 15:11
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

»Gargantuai zabálás« 80 euróért. Vagyis nagyjából 32 ezer forintért. Ezen a 32 ezer forinton rugózik lassan egy hete minden gazember.

32 000 forint. Ennyit naponta »gargantuai zabálásban« emészt el több millió magyar átlagember, idehaza és külföldön egyaránt.

De jó, ha tudjuk: az intézményrendszer sötét figurái szerint a magyar miniszterelnök ugorjon be egy hambizóba sajtbureszért, ahol majd a galandjelmezben kalandozó 444-es Németh Dániel lefényképezi, és a jelmez nélküli G. majd megírja, vajon miből »gargantuai zabál« a magyar miniszterelnök 4 eurós hamburgert.

Nekünk viszont egy kérdés marad, ám ez annál sürgetőbb: miért gondoljuk, hogy mindez természetes velejárója a normális világnak? Miért törődünk bele, hogy a társadalomátalakítók pöceszagú „forradalma” elengedhetetlen része az életünknek? Miért hisszük azt végtelen jóságunkban és türelmünkben, hogy ezeket nekünk mindenképpen el kell tűrnünk?

Válasz?  

…”

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 204 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harula
2023. január 10. 21:16
Most mi a téma? Tényleg az hogy 80 euróért evett valaki még ha legyen az a magyar miniszterelnök valahol? Decemberben a közeli semmi különös étteremben ttünk egy egyszerű ebédet feleségemmel és kislányommal. Én még levest sem ettem (nem vagyok leveses), mindhárman ittunk üdítőt, és semmi desszert. 27000-et fizettünk. Ha kértünk volna desszertet meg levest bőven ráverek a 32 ropira.... Pfff egyesek kurvára unatkoznak vagy nincs téma?
az ember
2023. január 10. 02:55
A fenti hozzászólásaim aszimptota baromságaira voltak válaszok, ezért önmagukban nem mindig értelmezhetők pontosan. Aszimptota úgy látszik, törölte magát. Rendkívül erőszakosan ugyanazt ismételgető negatív figura volt, nem kár érte.
galancza
2023. január 09. 20:00
Zsolti! Ne csak a kérdést nyomasd, hanem igenis a választ is. Mert igenis Neked a válasz megadása is a feladatod, kötelességed! Mert nem csak mezei újságíró vagy, hanem a Fidesz vezető emberei közé tartozol, akkor is ha nem vagy kinevezve semmilyen pozícióba. És A Fidesz vezérei sok évtizede a barátaid. Kőkeményen ide tartozik hogy miért kell eltűrnünk a kultúra,művelődés, oktatás területén emberileg, politikailag, szakmailag elképesztően aljas alakokat felső, közép, alsó munkakörökben. Miért nem b@sszátok ki végre szekusokat, 3/3-okat, gyógypedagógiai eseteket, naplopókat,tolvajokat. Sajnos továbbra is sok esetben ilyeneket neveztek ki! Nem az ellenzék , hanem ti. Ez a fájdalmas igazság! Az rendben hogy felső pesti szinteken nem lehet a külföldi nyomás miatt, de vidéken nincs semmiféle magyarázat, mentség patkányok futtatására! Természetesen Hajrá Fidesz!, meg te is rendes ember vagy, elhiszem hogy jót akarsz de ez a cikked nagyon szánalmas, mert igazából tereled és elhárítod a ezt a nagyon fontos témát a Fidesz vezetőitől,képviselőitől, gyakorlatilag mentgeted őket, pedig nincs miért mert igenis nekik kell megoldani ezeket a problámákat. Zsolti! Bocs, de nem hagyom kis most se: miért támogatja a Fidesz a magyargyűlölő kozmolibsi-komcsináci h.pálesz "törtésnészt" ? Tényleg nem veszitek észre hogy a komcsik seggét önkéntesen, lelkesen fényesre nyaló károlyi mihályt menetegeti? És hogy milyen aljasan ír az székelyekről? hp gyakorlatilag egyet ért trianonnal......stb,stb,stb......Ha ilyeneket támogattok (már pedig támogattok nagyon is) , akkor nem csodálkozzunk hogy a balosok miért írogathatnak bármit büntetlenül.........Zsolti! Nem filozofálni kell, meg költői kérdéseket feltenni és azokon rágodni, hanem cselekedni! MOST!
Belakiss
2023. január 09. 14:37
És mit kellene velük csinálni, Zsolti? Börtönbe vetni? Kivégezni? Ugye jobb lenne az egypártrendszer a komcsi fidesz vezetésével? Mondd ki, te büdös szaralak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!