A miniszterelnök kommentelt egyet, miszerint irigyli Fónagy államtitkárt

2023. március 31. 12:33

NE az államtitkárát, inkább azokat irigyelje, akik valóban kapálnak.

2023. március 31. 12:33
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„A miniszterelnök ma kommentelt egyet, miszerint irigyli Fónagy államtitkárt, amiért bazdmegolva kapálni küldte Gelencsér Ferencet, a Momentum elnökét. Nos, két megjegyzés ehhez:

1. Azt nem írta, hogy mit irigyelt, de biztosan nem az idős államtitkár szemét. Ő ugyanis valószínűleg összetévesztette a momentumos politikust velem. Bár most ő is szakállas, de kapálni én kapáltam, amikor a dudálós tüntetésért kapott büntetést dolgoztam le.

2. NE az államtitkárát, inkább azokat irigyelje, akik valóban kapálnak. Nem könnyű munka, de higgye el, több haszna van, mint egy országot szisztematikusan szétrabolni és betegesen hazudozni éveken keresztül. Igaz, egy egyszerű kétkezi munkás nem téríthet el egy honvédségi repülőt, hogy azzal menjen hosszú hétvégére, de akkor is!”

Nyitókép: Hadházy Ákos Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NKFF
2023. április 02. 17:28
Bunkókám,legközelebb ne oltókapa legyen kezedbe mert nem azzal gyomlálnak! Seggfej!
miksi
2023. április 02. 06:43
"Mondd, mit érlel annak a sorsa..."
kálmi
2023. április 01. 19:22
Ezt a rossz arcút biztos szívesen elküldené az anyjába a miniszterelnök, ha tehetné. Minden elismerésem, hogy türtőztetni képes magát.
orion
2023. április 01. 17:14
A bazmegolást+ a kapálni küldést is akarja, csak róla legyen szó. Hát ez tisztára kreló! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!