Jönnek a migránsok!

2023. június 11. 10:11

És az ellenzék mit fog lépni? Ha valami olyasmit, mint 2015-18 között, garantált lesz a veresége jövő júniusban.

2023. június 11. 10:11
null
Nagy Attila Tibor
Nagy Attila Tibor
Facebook

„Jönnek a migránsok!

Igazán jól jön a magyar kormánynak és a Fidesznek az EU Tanácsa által frissen elfogadott új menekültügyi rendszer. Mibe fogadjunk, hogy a következő hónapokban ismét nagy erővel tud migránsozni a kormányzati, fideszes kommunikáció? Még alapja is lesz ennek, hiszen a szabályozásban részben kötelező menekült-átvétel is van, vagyis Magyarországnak is át kellene vennie menekült-eljárásokat. Az új uniós szabályozás még nem hatályos, még további tárgyalások lesznek, pont az EP-(de facto)kampány egyre inkább felfutó szakaszában. Már meg is van a Fidesz újabb választási témája, íme a kormány, amelyik ismét megvédi a magyarságot a migránsveszélytől, ugye?

És az ellenzék mit fog lépni? Ha valami olyasmit, mint 2015-18 között, garantált lesz a veresége jövő júniusban.”

***

Nyitó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 233 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Onurisz
2023. június 12. 16:58
Ugyan már! Miért? Itt a lehetőség, hogy elmagyarázzák ennek az orránál fogva vezetett fogatlan népnek az európai értékeket. Ha erre sem képesek, akkor minek politizálnak, mit akarnak kormányozni?
istvanpeter
2023. június 12. 10:33
Bekövetkezett az agyhalál, az ellenzék már saját magát is hülyének nézi!
Zolotarjov
2023. június 12. 09:56
Hisz csak álprobléma, ugye..
sheu
2023. június 11. 23:32
Egy országnak a saját érdekeit kell néznie, nem az afrikai, ázsiai bevándorlók, menekültek jogaival foglalkozni. A menekültekre vonatkozó egyezmények nem azt a célt szolgálják, hogy idegen fajú embertömegek árasszanak el európai országokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!