Sírrongálás miatt állítottak elő egy szekszárdi kormánytisztviselőt

2013. július 17. 17:32

Sírrongálás miatt indult eljárás a Tolna Megyei Kormányhivatal Igazságügyi Szolgálatának osztályvezetője ellen. A kormányhivatal szerdán együttérzését fejezte ki a rongálásban érintett családoknak.

2013. július 17. 17:32

Tóth Ferenc kormánymegbízott az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a kormányhivatal megdöbbenéssel értesült arról, hogy egyik munkatársát a rendőrség tetten érte sírrongálás közben. A hivatal apparátusa elfogadhatatlannak tartja a történteket – közölte. Arról is írt, hogy a kormánytisztviselő pszichiátriai kezelés alatt áll, jelenleg betegszabadságát tölti. Munkajogi lépésekre csak a büntetőjogi felelősség tényleges megállapítása után kerülhet sor – olvasható a közleményben.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság korábban arról adott tájékoztatást, hogy a múlt szombaton a szekszárdi alsóvárosi temetőben a rendőrök tetten érték Ny. Árpádot, aki ledöntötte egy síremlék egy részét. A nyughelyet ismeretlen tettes korábban több alkalommal megrongálta, ezért a rendőrök figyelőszolgálatot szerveztek, és a tetten érés után a 46 éves férfit előállították.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bohocugyi allamtitkar
2013. július 18. 09:17
en csak azt nem ertem, hogy masok miert nincsenek meg betegszabin. volt egy eset amikor a CNN-en eloben egy kormanytag tundermeserol hadovalt. vagy a masik beteg pedig a kertje vegebe epit maganak stadiont kozpenzbol. oket mikor fogjak kezelni?
=nessuno=
2013. július 17. 21:15
Szégyen.
Jancsipapa
2013. július 17. 19:13
" a kormánytisztviselő pszichiátriai kezelés alatt áll, "---akkor nem lóg ki a sorból...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!