A baloldal Hadházyt támogatja Szekszárdon

2014. augusztus 21. 10:58

A Népszabadság információ szerint mindhárom baloldali párt támogathatja Szekszárdon az LMP-s Hadházy Ákost az önkormányzati választáson. Pécsen egy független jelöltet támogat a baloldal.

2014. augusztus 21. 10:58

Alakul Pécsen és Szekszárdon is az összefogás a baloldali pártok között – írja a Népszabadság. Az újság információi szerint a Demokratikus Koalíció is támogatni fogja az LMP-jelöltét, Hadházy Ákost az önkormányzati választáson Szekszárdon. A párt korábban nem támogatta a szekszárdi trafikügyet kirobbantó politikust, azonban a DK berkeiből kiszivárgó információk szerint mégis beállnak az LMP-s jelölt mögé, ahogy az Együtt-PM és az MSZP tette a tolnai megyeszékhelyen. Hadházy ellenfele a jelenlegi fideszes alpolgármester Ács Rezső lesz, aki két ciklus után válthatná párttársát, Horváth Istvánt.

Pécsett már biztosnak tekinthető, hogy mindhárom baloldali párt a független polgármesterjelöltet, dr. Kovács Ágnest támogatja. A gyermekgyógyász-főorvost korábban már az Együtt-PM és az MSZP is támogatta, most a DK is beállt mögé. Gyurcsány Ferenc pártja a döntését azzal indokolta, hogy az intézményvezetői tapasztalattal rendelkező Kovács Ágnes, méltó és széles bázisú kihívója lehet a jelenlegi fideszes polgármesternek, Páva Zsoltnak.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SwordFish
2014. augusztus 21. 18:09
"A baloldal Hadházyt támogatja Szekszárdon" Nem csoda, hiszen saját embereik, akiket politikusszámba lehetne venni, nincsenek. >:-D
Zod
2014. augusztus 21. 15:44
2002-ben a pécsi Fideszben nem akart senki beleállni a Tollertől kapott pofonba,ezért Ternák professzor urat indították aki 68-23 arányban ki is kapott most úgy tűnik a Kormányváltók közül nem akadt senki aki Páva Zsolttal szemben szeretne bokszzsák lenni. Dr. Kovács Ágnes ismertsége nulla,bár ezt a nevet,hogy "Kovács" már mintha többször is hallottam volna. :)
péterx
2014. augusztus 21. 13:03
1.Hazárdjáték ez Hadházy részéről : ha a baloldal támogatja , akkor eljátsza azt az erkölcsi tőkét , amit a szekszárdi ügyben esetleg szerzett ... 2. Ez egy helyi Baloldal-LMP paktum lenne , ami ellen Schiffer eddig folyamatosan és nagy garral tiltakozott . Megéri ez az LMP-nek ?
kamasuka
2014. augusztus 21. 12:29
Amúgy meg el tudom képzelni a meetinget, amolyan Esztergomos módra, egyszem Hadházy, és a Fideszes testület, hogy minden Fideszes magnóval ül be, vagy mindenki magnóval megy be Hadházyhoz eszmét cserélni a polgármesteri fogadónapokon. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!