Monitoringozná az árakat a Fidesz

2015. február 18. 13:49

A kormánypárt szerint szankcionálni kellene azokat az ágazati szereplőket, amelyek nem érvényesítik áraikban az energiahordozók árának csökkenését.

2015. február 18. 13:49

Országgyűlési határozatban kéri fel a Fidesz-frakció a kormányt arra, hogy alakítsa ki az árak rendszeres monitoringozásának rendszerét, és az állami támogatások – például a munkahelyvédelmi akciótervben folyósított támogatások – megvonásával szankcionálja, ha egy ágazat szereplői az árak kialakításánál nem veszik figyelembe az energiahordozók árának csökkenését. A kormánypárti képviselőcsoport ezt az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében tudatta.

Azt írták, a Fidesz-frakció továbbra is kiemelten fontosnak tartja, hogy a magyar családoknak csak annyit kelljen fizetniük a termékekért és szolgáltatásokért, amennyit feltétlenül szükséges. „Ezért valósítottuk meg a rezsicsökkentést, és ezért tartjuk fontosnak, hogy az energiahordozók és üzemanyagok árának változása ne csak azok emelkedésekor, hanem csökkenéskor is megjelenjen az árban” – közölték.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gudmen
2015. február 18. 18:12
már csak egy lépés és a szemüvegesek is a nép ellenségei lesznek..
kuwiq
2015. február 18. 18:06
Jelentem, hogy az üzemanyagár elindulkt felfelé. Most akkor mi van? Aki nem érvényesíti az emelést, picsán rúgja a NAV?
vanyádat
2015. február 18. 16:10
Az évértékelőn már zúgni fog a "FÖL FÖÖÖÖL TI RABJAI A FÖÖÖLDNEK"?
rosszkutya
2015. február 18. 16:07
Államosítani kellene mindent a gecibe. Kivéve Mészáros cégeit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!