Fazekas nem akar lemondani

2015. április 28. 18:17

Híreket, álhíreket, vadkacsa jellegű dolgokat nem akar kommentálni: így reagált a földművelésügyi miniszter a Napi Gazdaság azon értesülésére, miszerint Orbán Viktor elégedetlen munkájával.

2015. április 28. 18:17

Sem a földbotrányok, sem Kiss Szilárd, sem a Kun-Mediátor-ügy nem volt elég ahhoz, hogy Fazekas Sándor páncélján áthatoljon: a földművelésügyi miniszter az ATV sajtótájékoztatón feltett kérdésére azt mondta: teszi a dolgát, élvezi a miniszterelnök bizalmát és nem kíván lemondani. A kormányközeli Napi Gazdaság pár napja arról írt: Orbán kormányátalakítást fontolgat, de Fazekast még a többiek előtt elküldené.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2015. április 29. 20:29
"Egyébként erkölcsileg és morálisan már régen megbukott a fidesz, az ilyen legalja, galád férgek miatt" --- Azért tartja a FIDESZ maffia ezeket a 'férgeket', hogy kiszolgálja a lenyúlást és a lopást. Nem számít semmi: http://alfahir.hu/magyar_gazdak_a_tarsadalombol_kirekesztve
pollip
2015. április 29. 20:10
Széll szobára akart menni, de kizárták:-))))) Ez nem akkora baj, hogy le kéne mondania:-))))
kukagyerek
2015. április 29. 09:36
Hülye lenne lemondani! Melyik megélhetési cupákevő mondott le eddig a 25 év alatt? Na ugye!
cutcopy
2015. április 29. 09:18
Azért marha jó, hogy a népszabadság elterjeszti hogy Fazekast leváltják, majd a következő hír már az hogy Fazekas nem akar lemondani és a sok gyógypedagógiás ellenzéki meg köpköd..)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!