Nem nyomoz az ügyészség Kiss Szilárd ügyében

2018. október 29. 08:17

Az orosz-magyar vonalon működő, vízumkiadásokat szervező magyar diplomata ügyében az ügyészség nem állapította meg bűncselekmény elkövetését.

2018. október 29. 08:17

Sajtóhírek és ezt követő ellenzéki feljelentések után az ügyészség elé került Kiss Szilárd ügye, aki agrárdiplomataként és oroszországi konzulátuson keresztül történő vízumkiadások kapcsán került reflektorfénybe.

A IV. és XV. kerületi ügyészség indoklása szerint viszont „a rendelkezésre álló adatok illetve bizonyítási eszközök alapján nem állapítható meg bűncselekmény elkövetése”.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2018. október 29. 12:35
... vagy az a jobbikos KGBéla volt? Le vele!
Valodi
2018. október 29. 12:29
„a rendelkezésre álló adatok illetve bizonyítási eszközök alapján nem állapítható meg bűncselekmény elkövetése”. Hány évig is ordította a fidesz az ellenkezőjét? Nyilván ugyanaddig fogja a propagandalapjai utolsó oldalának alján hirdezni a cáfolatot is.... De az is lehetséges lenne ebben az országban, hogy mégsem? Mit lehessen tudni....
Csigorin
2018. október 29. 11:08
mindenesetre a kurvakkal ne kotekedjenek vizumugyben mert arat fognak emelni es mar igy is sokba kerul!
Senior
2018. október 29. 09:43
Már önmagában az is nonszensz, hogy agrárattasséként vízumokat adhatott ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!