Ő kerül a parlamentbe a jobbikos Mirkóczki helyére

2019. november 06. 09:27

Dudás Róbert, Mátraballa korábbi polgármestere, a párt regionális igazgatója kerül be a Jobbik parlamenti frakciójába.

2019. november 06. 09:27

Dudás Róbert, Mátraballa korábbi polgármestere, a párt regionális igazgatója kapja meg az Eger polgármesterének megválasztott Mirkóczki Ádám országos listán szerzett parlamenti képviselői mandátumát – döntött a párt elnöksége.

A Jobbik szerdai, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint Dudás Róbert háromgyermekes családapa, az egri főiskola politológia tanszékén végzett, ahol nemzetközi kapcsolatok szakértőként és regionális közpolitikai szakértőként tett sikeres államvizsgát.

A leendő képviselő tagja volt egyebek mellett öt éven keresztül a Régiók Európai Bizottságának Brüsszelben, valamint a Heves Megyei Közgyűlésnek. A tájékoztatás szerint Dudás Róbert szociális és pénzügyi szakterületen segíti a Jobbik országgyűlési képviselőcsoportjának munkáját.

A 2010 óta parlamenti képviselőként tevékenykedő Mirkóczki Ádám október 25-én mondott le mandátumáról, miután a két héttel korábban tartott önkormányzati választáson elnyerte Eger polgármesteri tisztségét.

(MTI)

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
schulraugue
2019. november 08. 10:35
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
NTLLK
2019. november 07. 23:10
Jobbik? Broááá!!!!
kama
2019. november 07. 09:38
Eger fellegvára lett, a megélhetési politikusok diplomához juttatásában.
zakar zoltán béla
2019. november 06. 11:15
Secko Mirkóczkovo Sunyikovo
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!