Szolgálatba álltak az új emeletes motorvonatok

2020. augusztus 24. 15:52

Ez szintlépés a vasúti közlekedésben. „Hajrá, magyar vasút!” – fogalmazott Dömötör Csaba.

2020. augusztus 24. 15:52
null

Hétfő reggel szolgálatba álltak az új emeletes motorvonatok – írta közösségi oldalán Dömötör Csaba. Az államtitkár tájkoztatása szerint összesen negyven, az alábbi fotókon látható emeletes motorvonat közlekedik majd az elővárosi vonalakon.

Fotó: Földházi Árpád
Fotó: Földházi Árpád

Az első szerelvények a BP-Vác vonalon járnak majd, a következő tesztüzem pedig a BP-Cegléd-Szolnok vonalon lesz – tette hozzá. Dömtör Csaba közölte: ezek az ország legforgalmasabb útvonalai, a mostani beruházások több tízezer ingázónak jelentenek majd magasabb utazási színvonalat a mindennapokban.

Fotó: Földházi Árpád
Fotó: Földházi Árpád

Címlapkép: Földházi Árpád 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gin74tonic
2020. augusztus 25. 06:51
en orulok neki - pedig soha nem fogok vele utazni. Bolond vagy buta aki ennek nem orul.
pemete jakab
2020. augusztus 24. 22:20
"Az első szerelvények a BP-Vác vonalon járnak majd" Az első vonat is járt a 19. század közepén. Ami annyira jól sikerült, hogy azóta a menetidőn sem változtattak.
merkur
2020. augusztus 24. 22:01
Ma jól jött volna egy ilyen. A 7 kocsis szerelvényhelyett jött egy szimpla Deziré. A katonatiszt kalauznő nem engedett felszállni! Azt mondta, neki is kell a hely (kettő is).
zakar zoltán béla
2020. augusztus 24. 20:45
Ez a felcsúti gőzös? Bné Bódogh I. és Korózs Athina nyomán...A túloldalról, Salamon tornyából-Vigyázat tériszony!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!