Több város is befogadná a Balaton Soundot

2021. március 29. 16:22

Balatonboglár és Siófok polgármestere sem zárkózna el a lehetőségtől.

2021. március 29. 16:22
null

Ahogy azt korábban megírtuk, idén sem lesz Balaton Sound és VOLT. Az előbbit jövőre rendezik meg utoljára Zamárdiban.

Felmerül a kérdés, vajon befogadná-e a rendezvényt másik Balaton-parti város annak tudatában, amennyit ez idő alatt a Zamárdiban élők már megtapasztaltak róla – írja a Somogy megyei hírportál.

A lap megkeresésére Csákovics Gyula, Zamárdi polgármestere úgy fogalmazott: „Már a választási kampányban is téma volt a fesztiválok kivezetése a városból. S most egyetértés született a képviselő-testületben erről, ugyanis a település »elfáradt« a rengeteg embert a településre vonzó rendezvényben, fogalmazott.”

A hírportál több Balaton-parti településvezetőt is megkérdezett, hogy szívesen fogadnák-e az árván maradt fesztivált. 

Mészáros Miklós, Balatonboglár polgármestere nem zárkózna el a tárgyalástól, de a part menti milliárdos fejlesztések miatt nagyon meg kellene gondolni, hogy egy ekkora fesztivált beengednek-e a területre. Balatonszemes, és Siófok vezetői is hasonlóképpen vélekedtek.

Fotó: MTI

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DINO54
2021. március 29. 19:34
Irány Ózd!
szotyiratöbbpénzt
2021. március 29. 16:59
Most nem jut eszembe annak a tündéri kis településnek a neve valahol Fejér megyében, nagyon jó az infrastruktúra is, van egy arborétum is a közelben. Oda esetleg? Akit érdekel nézzen utána!
szandi-mandi
2021. március 29. 16:43
Vigyék a Tisza-tóra, max. átnevezik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!