Jön a Hungarian Conservative első lapszámának bemutatója

2021. május 05. 10:50

Az amerikai politikáról és az európai szuverenitásvitákról esik majd szó a konzervatív magazin bemutató rendezvényén.

2021. május 05. 10:50
null

Nemrég jelent meg a Hungarian Conservative magazin első lapszáma, melynek bemutatójára pénteken kerül sor a Scruton Közösségi Térben: az eseményről élő Facebook-közvetítés lesz péntek délelőtt 10:30-tól.

A nyitóbeszédet követően – amelyet Dr. Magyarics Tamás, a Hungarian Conservative főszerkesztője mond majd el – az első beszélgetés a Biden-adminisztráció közép-európai diplomáciai törekvéseiről és a németországi választások előtti szituációról szól majd. A moderátor Magyarics Tamás Boris Kálnokyval, a Mathias Corvinus Collegium médiaiskolájának vezetőjével és Mártonffy Balázzsal, az NKE Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének igazgatójával beszélget majd

Az előadás második paneljének témája az európai szuverenitás lesz. Két meghívott vendégelőadóval, Rodrigo Ballesterrel, a Mathias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Központjának vezetőjével, illetve Lovas Miklóssal, a 21. század intézet kutatójával beszélget Kiss István.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Armageddon
2021. május 05. 20:11
És? Gazdádtól tanultam!
Szuverén maffiaállam
2021. május 05. 15:03
Az asztalfióknak.
AROON
2021. május 05. 11:20
Sorosek beindultak. Támogatni kell a elkurtuk csapatot. Ámbár ez még csak a kezdet.
Vainamoinen
2021. május 05. 11:15
Jobboldali minosegi ujsagiras.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!