Nem először trágárkodott a tanártüntetés „sztárja”

2022. október 24. 08:08

Pankotai Lili korábban már „elpróbálta” az emlékezetes fellépést.

2022. október 24. 08:08
null

Itt egy videó, amiből kiderül: ugyanazt a trágárkodásokkal megtűzdelt „előadást” már elpróbálta (legalább) egyszer Pankotai Lili Pécsett, amiről már írtunk: a tanártüntetésnek induló, aztán baloldali tüntetéssé váló október 23-ai megmozdulás során a végzős gimnazista egy slam poetry-re emlékeztető „művet” adott elő. A pécsi Slam Poetry oldalán büszkélkednek is ezzel a valamivel.

Nézze meg az eredeti előadást és alkosson véleményt róla:

Kép forrása: Youtube-videó

Összesen 249 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
evpus
2022. október 27. 05:47
És a komcsik és a libsik persze istenítik ezt a visszataszító lényt! Bravo! A tanároknak is gratulálok! A fizetésüket megemelik az oktatás színvonala csökken! Pont a PDSZ miatt is!
GyulaId
2022. október 26. 11:06
Jó az, ha valamit lát, hall, olvas az ember, elszámolni legalább tízig. Ez a kislány, fiatal hölgy azt teszi, amit maga körül lát. Nem feltétlen otthon és/vagy az iskolában. A trágár beszéd, egyáltalán a trágárság mély sajnálatomra a munkamegbeszélések, a televízió műsorok, a színi előadások, a stand-up előadások ma már szinte kötelező része. A közönség hallható része meg tűri, tapsolja, röhögi a produkciót. Megdöbbentő jelenség. Nyilván szomorú az eset, mert a trágárság mindenkinek árt. Elsősorban annak, aki éppen teszi. Aztán árt annak az ügynek, aminek a fórumán teszi. Árt a környezetének, hazájának, egyházának. A kritikusoknak néhány testvéri intés: Ha elfogadható egy TV-show-ban a csúnya beszéd, még ha ki is van sipolva, akkor ne akadjon ki Lili csúnya szavain. Ha a színházba nem áll fel, és megy ki amikor a a művésznő vagy -úr ilyen vagy még ordenárébb kifejezéseket használ, akkor legyen megértőbb Lilivel. Ha saját maga használ hasonló szavakat, akkor itt az ideje a saját stílusán javítani. Velem bizony előfordul. Van is tere a javulásnak. Most, hogy írom a hozzászólást olvasom: "Oroszország-szakértő Pankotai Liliről: Mintha nem lenne nagyobb bajunk annál, mint hogy egy tinédzser csúnyán beszél" Nagy a baj! Nehéz meg nem sejteni, hogy Lili dühe ugyan abból a kilátástalan, lelketlen ingoványból ered, ami a két testvérnép háborújához vezetett. Lilinek azt kívánom, hogy találja meg a saját útját. Tanuljon meg harcolni jó ügyekért, és használjon olyan szavakat, eszközökre, amik a harcát támogatják. Drukkolok neki akkor is, ha a világról éppen most biztos, hogy egészen másképp gondolkodunk.
Ólat a trolloknak
2022. október 26. 07:37
Ha megnézitek a kéztartását, a lárvaszerűen szegényes mimikáját, egyértelmű, hogy ez a lény nem komplett.
vip era
2022. október 26. 06:51
Tehát a spontánnak előadott felszólalása,egy előre megírt ,begyakorolt szöveg volt. Ócska kis proli növendék ez a Lilike.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!