„Budapest most is ellenáll” – üzente Karácsony Gergely

2024. február 20. 20:13

A főváros első embere már teljesen ráfordult a kampányra.

2024. február 20. 20:13

„1 360 000 000 000 forint. Ennyit költött a magyar kormány, konkrétan pedig Rogán Antal 2015 óta propagandára” – írta egyik keddi Facebook-bejegyzésében Karácsony Gergely. A főpolgármester azzal folytatta: „ne tévedjünk, 

ez a hatalmas összeg a gyűlöletkeltésre, a megosztásra, a félreveztésre, a manipulációra lett elszórva

 a magyar adófizetők pénzéből. 

Ennyivel is gazdagodtak a Fidesz oligarchái, és ennyivel lett szegényebb ez az ország lélekben is, és konkrétan is” – fogalmazott.

„Mi minden épülhetett, fejlődhetett volna ebből?” – tette fel a kérdést Karácsony. 

„Ez a pénz majdnem fele annak, amit egy évben összesen egészségügyre, oktatásra fordítanak. 

Ez az összeg majd 200 milliárddal több annál, mint amennyit az állam az elmúlt években szociális- és gyermekvédelmi célokra költött. 

Budapesten pedig… sok-sok ezer család lakhatását lehetett volna megoldani, felszámolni az energiaszegénységet, fejleszteni a közszolgáltatásokat” – sorolta Karácsony.

„És ebben a hatalmas összegben nincs is benne az a sok tízmilliárd, ami kerülőúton vándorolt az adófizetőktől a propagandamédiáig, az a rengeteg pénz, amit lejáratásra, kamu ügyek gyártására, konkrét hazudozásra fordítottak” – jegyezte meg.

„Ellenállunk a Budapest-ellenes politikának”

„És tudom, jut ebből sok a következő hónapokra is, mert ők ezt nevezik kormányzásnak, és ezt nevezik választási kampánynak is. De Budapest most is ellenáll. 

Ellenállunk a Budapest-ellenes politikának, a megosztásnak, a manipulációnak. Mert Budapest köztársaság. És az is marad” 

– zárta gondolatait Karácsony Gergely.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Kész átverés a Karácsony Gergely honlapján történő adat- és pénzgyűjtés

Nincs adatvédelmi tájékoztató, de erre hivatkozva gyűjtene pénzt Karácsony Gergely a honlapján. Úgy tűnik, a polgármester portálja több éve lefagyott, a bukott miniszterelnök-jelölti kampányában ragadt. A botrányos 99 Mozgalom honlapja időközben reklámoldallá alakult át, az adatvédelmi hatóság pedig hiába kereste és szólította fel őket.

Nyitókép: MTI / Soós Lajos

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
andris-923
2024. február 21. 17:13
Uram isten ennek tényleg elmentek otthonról! Ennyi hülyeséget amit most összehordott egy emberöltőre is elég lett volna ! Hogy mit kellett volna Budapesten csinálni arról egy szó sem esik! Hogy mit várhatunk az elkövetkező 5 évben ha ő marad azt tudjuk ezért fölösleges tanulmányokat készíteni
lendvaiildiko
2024. február 21. 15:18
Du ju szpík Englis nau? Avagy világváros polgármestereként szósod a pénzt romácsra? Az igazi pénzkidobás a hivatali időd volt. Remélem, elsüllyedsz a politikai süllyesztőbe és olyan utódod lesz, aki ért is a városvezetéshez.
Csubszi
2024. február 21. 11:07
Budapest most is ellenáll a józan észnek és Kakigeli folyamatosan hazudozik- Fletó tanítványa!
papamaci57
2024. február 21. 10:51
1 billió 360 milliárd forintot? Kicsit soknak tűnik. Forrás?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!